bu koltuk kılıfları uyarmı sizce

opelim2008

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş

Ekli dosyalar

• 15337551m2b.webp
    15337551m2b.webp
    21.1 KB · Görüntüleme: 85
bence iki kere düşünde al..tabi kendin takacaksan..çünkü çok zor takmak...

önerisi olan baska kimse yokmu

Çok zorunlu olmadıkça, normal şartlarda döşeme kılıfına karşıyım. Döşemelere tam oturmayan kılıflar kumaşın altındaki sünger dokuya zarar veriyor, tozu toprağı içine hapsettiği için orjinal döşemeleri daha çok kirletiyor. Kızım büyüdükten sonra kılıf kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum, sanayide döşemelerin kirlenmesini önlemek için örtü kullanıyorum o kadar.

bence açık renk arabaya açık renk kılıf yakışmaz siyah olursa o kılıflar aracınıza yakışır hemde kiri fazla göstermez..

bencede güzel ama takması biraz zor,aracınızda koltuklarda hava yastığı varsa kılıflarda ne kadarda hava yastığı haznesi olsada uyum sağlamıyor.

Koyu renkleride bir düşünün derim. Araç beyaz olduğu için daha uyumlu olabilir gibi geldi bana ama tabi kullanacak olan sizsiniz. Bu arada bi döşemeciye taktırın derim, ben çok sinir olmuştum da :D

valla git bir döşemiciye güzel bir kumaş kılıf yaptır daha güzel durur

Arkadaşım bu kılıflar yazın adamı çok terletiyo eski arabama takmıştım (zaten takmak ayrı bir dert) afedersin adamın her tarafı terden sırılsıklam oluyo..Sinirimden nası söktüğümü hatırlamıyorum..En güzeli döşemeciye git 250-300 ver temiz iş olsun...

bende döşemecide güzel bir kılıf diktirmenizi tavsiye ederim...

Geri