bu işte bir terslik var ama :)

bence bizim millete yakıtı ucuz verseler durumun önüne geçemezler şu haliyle bile istanbul trafiğine bak,ben antalyadayım trafik var her tarafım benzinli araba e bide ucuza verdimi benzini artık millet arka sokağa arabayla gider hiç çekilmez olur memleket..
he gönül ister tabi doya doya m5 e binmeyi yaksın 20 litre napim demeyi ama....

İnsanlar istanbul trafiğinin farkına varamayacak kadar öküzse bunu istersen benzini 10 lira yap engelleyemezsin.Çok açık konuşuyorum, mahallenizde çok muhabbetiniz olmasada alışverişten gelirken eli kolu dolu olan bir komşunuzu kaçınız aracınıza alıyorsunuz?500 kişiden 1 kişi yapar bunu.Diğer 500 kişide taksiye biner taksilerden araba kullanacak yer kalmaz.Diğer 500 kişi kendi aracını kullanır, sonra ne kadar araba var derler.Bu benzin düşerse araba sayısı çoğalır tezi tamamen insan bilinciyle alakalı.Kaçınız komşum markete gidiyorum markete gitme ihtiyacın varsa gel senide götüreyim boşuna yol masrafın olmasın dedi?Önce ben bunu yaptım diye bir kendimizle hesaplaşmamız lazım.

Kemal bey sonuna kadar haklısın ama gözden kaçan yasal bir durum var. Bu konuda yasaların biraz esnetilmesi lazım. Şöyle ki herhangi bir sebepten dolayı bir yayayı aracınıza aldınız, yolda kazaya karıştınız ve yanınızdaki iyilik yaptığınız kişi zarar gördü, işte o zaman yandınız demektir. Yasalar ve ailesi yakanıza öyle bir yapışır ki sormayın gitsin. Evet kazada o aracın sürücüsü tamamen hatalı olabilir ama unutmayalım ki hiç kimse bilerek ve isteyerek kaza yapmaz. Ben yağmurlu/soğuk havalarda duraklarda otobüs bekleyen insanları görünce çok üzülüyorum ama yürürlükteki yasaları düşününce kahrederek yoluma devam ederim, zira bu şekilde mağdur olan arkadaşlar bilirim :(.

Kemal bey sonuna kadar haklısın ama gözden kaçan yasal bir durum var. Bu konuda yasaların biraz esnetilmesi lazım. Şöyle ki herhangi bir sebepten dolayı bir yayayı aracınıza aldınız, yolda kazaya karıştınız ve yanınızdaki iyilik yaptığınız kişi zarar gördü, işte o zaman yandınız demektir. Yasalar ve ailesi yakanıza öyle bir yapışır ki sormayın gitsin. Evet kazada o aracın sürücüsü tamamen hatalı olabilir ama unutmayalım ki hiç kimse bilerek ve isteyerek kaza yapmaz. Ben yağmurlu/soğuk havalarda duraklarda otobüs bekleyen insanları görünce çok üzülüyorum ama yürürlükteki yasaları düşününce kahrederek yoluma devam ederim, zira bu şekilde mağdur olan arkadaşlar bilirim :(.

çok net şahit oldum sokakta beklemesin diye alınan şahıs kaza sonrası birilerinin aklı ile tazminat davası açtı komşumuza ve kazandı artık kimsenin arabasına binmiyordur çünki kendisine alacak kadar tazminat aldı. ayrıca konuya dönersek şaşırmadım amasya elmasını dışarı satıp 3 misli fiyatla ithal eden ki tarımda örnekler çoğaltılır bir hükümetin seçmenleriyiz !! ben sağlıok sektöründeyim bekleyelim neler olacak neler ! oy veren eller sağolsun

Geri