bu araç hakkındaki düşünceleriniz

ahmetc669

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2003 model 2.2 dizel vectra aracım var sigortadan hasarlı araç alıp satan bir arkadaşım var bana bu aracı tavsiye etti yaklaşık 6,10.000 tl masrafı olur diyor hasarlı fiatı 19000 tl 2011 model 1.4 stallence 600km de fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• LEON1.webp
    LEON1.webp
    23.2 KB · Görüntüleme: 54
  • LEON9.webp
    LEON9.webp
    22.4 KB · Görüntüleme: 46
  • LEON12.webp
    LEON12.webp
    26.4 KB · Görüntüleme: 40
  • LEON8.webp
    LEON8.webp
    23.7 KB · Görüntüleme: 41
  • LEON3.webp
    LEON3.webp
    27.9 KB · Görüntüleme: 43
Hocam alırsın toplatırsın binersinde , satımı bıraz sıkıntılıı olur , ki sıgortada olduguna göre pert kayıtlıdır .. Cogu sıgorta sırketlerı kaskosunu gectım , trafık sıgortasını bıle pert kaydından dolayı yapmıyor yada cok abartı fıyatlar cıkartıyor ben olsam bulasmazdım fakat karar sizin..

kesinlikle önermiyorum

Araç ağır hasarlı be hocam.Tamam diğer tarafta birşey yok ama tavan çıtaları dahil birçok oynayan yer var.Bende arkadaşlarımın yazdıklarına katılıyorum.Hiç almayın eski olsun temiz olsun daha iyi bence?

kesinlikle bulaşmayın bencede... kaldıki hasar sanki 10000 tl den fazla olur gibi... sadece kapılar falan olsa tamam dı da tavan da işin içinde. birde fiyat 19000 az değil. 10000 de masraf size 29000 bine falan gelir...

Araçta sağ taraf yok ve op taraftan hiç fotğraf yok bulaşma arkadaşım

beyler ilginize teşekkürler bende 2011 model araç sıfır gibi binerim diye düşünmüştüm cevaplar hep olumsuz olduğuna göre pek akıllıca olmayacak

bulaşma derim kesinlike fazla gözüküyor masrafı bence birde ayar tutmaz bu araba çok kötü olmuş

pert kaydı yoksa kaza sıgortaya ıslenmedıyse alınır ve farkında olmadan 4 ay sonra yollarda gorebılırısnız :)

bu aracı yaklaşık 6-7 ay önce ben görmüştüm, belki aynı araç değildir ama sahibinden de satılık ilanı ile duruyordu ve bu araç olduğunu sanıyorum, uzun zamandır satılamamış, bence de hiç bulaşmayın

Geri