Brc Lpg Kullanıcıları

2001 vectra 1.8 elegance aut. istanbuldan aldım otobana çıkmadan LPG yi doldurdum,130-140 ankaraya geldim,61000 ytl ye doldu(lpg 1390) 438 km . yani 139 ykr yakmış km de,azmı çokmu bilmiyorum ama bana uygun gibi geldi.Daha önceki aracım scenic 2.0 dı LPG de ondan az yaktı.paylaşmak istedim...

bende 2004 vectra c 1.6 var. 5 ay oldu taktıralı kesinlikle bir sorun yaşamadık.45 lik simit depo var 550 km yol yapıyorum uzun yolda.daha ne olsun.

Sayın Grattis,

Yakıt tüketiminiz çok güzel, beklediğimiz değerleri elde ettik demektir. Şehiriçi yakıt tüketim değerlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Mocan Otogaz çalışanları olarak her zaman hizmetinizde olduğumuzu belirtir, bu vesileyle aracınızı güzel günlerde kullanmanızı temenni ederiz.

Saygılarımızla

arkadaşlar, lpg'yi yeni taktırdım. Ankara-Antalya arası gittim geldim. Sonuçlar şöyle:
55lik simit tank var. Giderken 42lt aldı ve 547 km de depo komple bitti (90-100 km/saat sabit hızla). Dönüşte gene 42küsür aldı 530 km de depo bitti (polatlıya kadar 90-100 km/saat, polatlıdan sonra 130-140 km/saat hızla). Antalyada benzin 1.60tl/lt, ankarada 1.47tl/lt, bir depoda 5-6tl oynuyor. Ankara için hesap edersek 0.11 krş/100km yakıt tüketimi hesabı çıkıyor. Önceden benzinle 200-220 den aşağı benzin parası tutmazdı. Aynen dedikleri gibi %45 civarı tasarruf ettik. Arabada 2 kişiydik, bagajda yükümüzde vardı. köroğlu belini, çeltikçiyi felan 4. viteste kesilmeden çıktı araba. Bunlar uzun yol verileri. Ankara şehir içi skorunuda yakında burdan bildiririm. Vectra c si olupda lpg taktırmayı düşünen arkadaşlara önemle duyurulur :)

Bilakis ben teşekkür ederim tüm Mocan otogaz çalışanlarına. Şehir içide az kaldı yakında onuda yazıcam burdan.
Ankarada lpg montajı için Mocan otogaz, servis işleri için Opel Garage derim.
Saygılar bizden olsun :)

kaan bey selamlar. 93 model vectra 2.0 GL otomatik vitesli arabama BRC sıralı sistem uyumlu olurmu acaba. Tek nokta enjeksiyon oldugu için bir problem çıkartabilir mi. gosterdigim bazı ustalar başka markalar onerdiler. cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum..

Merhaba Arkadaşlar,
Bende LPG Tüketimimi ölçtüm ama abuk bi sonuç çıktı.
Öncelikle Arabam 2001 Astra Comfort Otomatik (Aldığımda BRC vardı üzerinde)
Filtre değişikliklerinide 2 ay kadar önce yaptım.

LPG yi Opetten aldım. İlk olarak depoyu doldurdum ve 135 km gittim yine aynı pompadan doldurttum ve 30 TL karşılığı 19 LT LPG aldı. Daha sonra 180 km gittim (80 km si havaalanı gidiş geliş) ve yine depoyu doldurduğumda 32 TL Karşılığı 21 Lt LPG aldı. Aradaki 45 km lik fark bana biraz abuk geldi ve ayrıca ayrıca sitedeki LPG kullanan arkadaşların yakıt tüketimini görünce 30 TL ile 180 km bile gitsem sanki çok yakıyormuş gibi geliyor. Sizcede biraz tüketim biraz fazla değilmi ? Yakıt tüketimini düşürmem için ne yapabilirim acaba.

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak vectra sport 2,5i arabaya hangi marka lpg sistemive hangi modeli uygulatmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim

Brc

Arkadaşlar bende 2003 Vectra-C Elegance var.1 ay önce BRC takdırdım.Şu an sorurunsuz gidiyor.Şehir içi benzin hariç 130 sehirdışı 110 yakıyor.Arabam 175.000 km.de.Pişmanım şimdiya kadar takdırmadiğima.

KAAN ARSLANLI arkadaşıma bir sorum olacak .
2A mühendislik BRC nin Fast modelini artık Türkiye'ye getirmediğini öğrendim sebebi nedir? Ayrıca benim aracımda Fast Model 2006 da takılmış bu modeller için yazılım güncellemesi vb gibi şeyler olmayacak anlamına mı geliyor.(Bazı yerlerde bu Fast in yazılımı yok) Fast modellerin kronik sorunları varmıdır varsa nelerdir?
Teşekür eder saygılar sunarım :)

Geri