boya koruma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErSN 39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ErSN 39

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım safir siyah daha 5 buçuk aylık araç yer yer matlaşmalar oldu tabiii fırça yıkamasıymış :( servise götürdüm boya koruma dediler. perşembeye randevu aldım araç 2 gün yatıcak serviste. adam öle bir anlattı ki nasıl olacak merak ediyorum. fiyatı 200 tl + KDV dediler. dışarda ne kadar bilen varsa ??

200 e ben Autokingte yaptırdım...

Sonax veya ziebart da yaptır onlar bu konuda daha profosyoneller.

servislerde kampanya var hepsi aynı sanırım opel servislerin artı kdv 250 tl nakit 200 yapıyolar ısrar edersen ama arabanın 2 gün yatması acayip ben sabah verdim akşam aldım arabayı izmirde çokta başarılı olmuş ama tabi ziebart ve sonax bu konuda profesyonel bu yüzden fiyatlarda tuzlu biraz.

normal fiyat. lakin ben ankarada boya-koltuk-motor detaylı temizlik ve korumasını 300e yaptırmıştım

aracım safir siyah daha 5 buçuk aylık araç yer yer matlaşmalar oldu tabiii fırça yıkamasıymış :( servise götürdüm boya koruma dediler. perşembeye randevu aldım araç 2 gün yatıcak serviste. adam öle bir anlattı ki nasıl olacak merak ediyorum. fiyatı 200 tl + KDV dediler. dışarda ne kadar bilen varsa ??

Ben 6 ayda bir SONAXda yaptiriyorum.

OCAK-SUBAT ve HAZIRAN-TEMMUZ aylarinda SONAXda boya koruma icin GARANTI BANKASI ile anlasmali kampanya var:

Motorlu Tasitlar Vergisini Garanti Bankasindan yatirip dekontu ile birlikte SONAXa gidersen 100TL+KDV, yani 118 TLye yaptiriliyor.

Sabah birakip aksam teslim aliyorsun araci..

Ben 6 ayda bir SONAXda yaptiriyorum.

OCAK-SUBAT ve HAZIRAN-TEMMUZ aylarinda SONAXda boya koruma icin GARANTI BANKASI ile anlasmali kampanya var:

Motorlu Tasitlar Vergisini Garanti Bankasindan yatirip dekontu ile birlikte SONAXa gidersen 100TL+KDV, yani 118 TLye yaptiriliyor.

Sabah birakip aksam teslim aliyorsun araci..
Aynen ben de yaptırıyorum

ankarada yaptıracak yer bulamadım tavsiye edeceginiz yer varsa ankarada bende yaptırmayı dusunuyorum boya koruma

Geri