Bosch super4 buji kullanan varmı?

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar slm, bujilerimi değiştirmem lazım, normalde orjinal bujiler çift tırnak, fakat lpg dolayısıyla ayarlı vectra C tek tırnak bujisi kullanıyorum. parçacı 4 tırnaklı buji takmamı önerdi. performans bujisiymiş.

Acaba yakıt ve performansda ir fark yaratıyormu kullananlara sormak istedim?

Ben kullanıyorum ama ne yakıtta ne performansta gözle görülür bir değişiklik olmadı.

bende merak ediyorum

Bosch super4 bujileri kolay bulunan bujiler değildir ve bosch markasının başka 4 tırnaklı bujileri ile karıştırılabilir böyle bir durumda genelikle performansta artış yerine düşüşler yaşanmaktadır.
O sebeple super4 seçerken mutlaka aracınıza uygun modeli seçmelisiniz.

Ankara'da olduğunuz için müsait bir zamanda uğrarsanız aracınıza uygun super4 bujileri denemeniz için ücretsiz olarak takabiliriz memnun kalırsanız alır memnun kalmazsanız geri verebilirsiniz.

Bosch super4 bujileri kolay bulunan bujiler değildir ve bosch markasının başka 4 tırnaklı bujileri ile karıştırılabilir böyle bir durumda genelikle performansta artış yerine düşüşler yaşanmaktadır.

Ankara'da olduğunuz için müsait bir zamanda uğrarsanız aracınıza uygun super4 bujileri denemeniz için ücretsiz olarak takabiliriz memnun kalırsanız alır memnun kalmazsanız geri verebilirsiniz.
hakan abi sayesinde tanıştım gayet memnunum

Ücretsiz takacaksınız eğer beğenmezsek söküp paramızımı iade edeceksiniz:D
Süper4 den başka 4 turnaklı bujilerinin ismi varmı? alıcak olursak dikkat edelim. birde bunlar araca göremi yapılmış?

kullanıyorum 5000 km filan oldu sorun yok (lpg de yok bu arada:))
yine bosch un 4 tırnaklı bujileri var. SUPER 4 olanına bakın siz.
motorlara göre farklı kodları var. ona dikkat edin yada Hakan abiden temin edin uygun olanı.

Ücretsiz takacaksınız eğer beğenmezsek söküp paramızımı iade edeceksiniz:D
Süper4 den başka 4 turnaklı bujilerinin ismi varmı? alıcak olursak dikkat edelim. birde bunlar araca göremi yapılmış?

dediğim gibi ücret yok, merak ettiğiniz için deneyebilirsiniz beğenirseniz alırsınız.

hakan abicim ben asta edition aldım ve bu bujiyi denemek isterim yakıtta bir + - olurmu .

Z16XE MOTOR NO. 110.000 KM DE

Muharrem'cim araban iyi bir araç ama buna rağmen daha iyi bir gaz tepkisi ve daha sessiz çalışmayı garanti ederim, yakıt tasarrufu ise %2 civarında olacaktır ama bu pahalılıkta bunu nasıl hissedersin bilemiyorum ;)

Geri