Bosch super4 buji kullanan varmı?

Bosch super4 bujileri kolay bulunan bujiler değildir ve bosch markasının başka 4 tırnaklı bujileri ile karıştırılabilir böyle bir durumda genelikle performansta artış yerine düşüşler yaşanmaktadır.
O sebeple super4 seçerken mutlaka aracınıza uygun modeli seçmelisiniz.

Ankara'da olduğunuz için müsait bir zamanda uğrarsanız aracınıza uygun super4 bujileri denemeniz için ücretsiz olarak takabiliriz memnun kalırsanız alır memnun kalmazsanız geri verebilirsiniz.

Merhabalar, buji kablolarını değiştirmedikçe tam randıman alınamaz düşüncesindeyim ama gene de dediğiniz gibi etkisi olacaktır.

Muharrem'cim araban iyi bir araç ama buna rağmen daha iyi bir gaz tepkisi ve daha sessiz çalışmayı garanti ederim, yakıt tasarrufu ise %2 civarında olacaktır ama bu pahalılıkta bunu nasıl hissedersin bilemiyorum ;)

tamamdır abicim sen bujileri yola çıkart :)) pm yada tel bekliyorum.

%2 bujiden amış yaw :)))

Bir ara forumda süper4 furyası olmuştu 130,000 bakımına denk gelmişti değiştirip süper4 takmıştım parçacımın takma yakıtın artar demesine rağmen :D İlk başlarda çok çabuk devirlenme durumları filan oldu zaman geçtikçe ya azaldı yada alıştım. Şimdi usta gm takmış 140,000 bakımında. fark yok gibi :D

Merhabalar, buji kablolarını değiştirmedikçe tam randıman alınamaz düşüncesindeyim ama gene de dediğiniz gibi etkisi olacaktır.
4 tırnak olduğu içinmi buji kablosu değişmeli diyosunuz? yoksa ne takarsan tak kablo deü,şmelimi diyosunuz?

Bujiye özel kablo yokta o bakımdan sordum.

Arkadaşlar slm, bujilerimi değiştirmem lazım, normalde orjinal bujiler çift tırnak, fakat lpg dolayısıyla ayarlı vectra C tek tırnak bujisi kullanıyorum. parçacı 4 tırnaklı buji takmamı önerdi. performans bujisiymiş.

Acaba yakıt ve performansda ir fark yaratıyormu kullananlara sormak istedim?

kısa ve öz istermisin : HİKAYE
BU ARADA KABLO İSTERSEN O ZAMAN SPLIT FIRE TAK BAK ATEŞLEME NASI DEĞİŞECEK KABLO BUJI DEĞİŞ YADA CHAMPION RACING NGK IRIDIUM VSVS neler var performansa yönelik de +$

Son düzenleme:
kısa ve öz istermisin : HİKAYE
BU ARADA KABLO İSTERSEN O ZAMAN SPLIT FIRE TAK BAK ATEŞLEME NASI DEĞİŞECEK KABLO BUJI DEĞİŞ YADA CHAMPION RACING NGK IRIDIUM VSVS neler var performansa yönelik de +$
iii demişinde 250 tl kablonun fiyatı:D

ben zamanında benim corsa'm da ilk taktığımdaki tepkiyi anlatamam :D sadece yağ değiştirdim ve bu bujileri taktım gerçekten sonrası çok eğlenceliydi..

şuan vectra'm da da bu bujileri kullanıyorum.. artık başkasını da kullanmam çünkü gerçekten memnunum..

Bosch super4 bujileri kolay bulunan bujiler değildir ve bosch markasının başka 4 tırnaklı bujileri ile karıştırılabilir böyle bir durumda genelikle performansta artış yerine düşüşler yaşanmaktadır.
O sebeple super4 seçerken mutlaka aracınıza uygun modeli seçmelisiniz.

Ankara'da olduğunuz için müsait bir zamanda uğrarsanız aracınıza uygun super4 bujileri denemeniz için ücretsiz olarak takabiliriz memnun kalırsanız alır memnun kalmazsanız geri verebilirsiniz.

hakan bey bosch sitesinde bir de silikon kablolardan bahsediyor bu splitfire kabloyla aynı bişey mi??:confused:

Son düzenleme:
ben zamanında benim corsa'm da ilk taktığımdaki tepkiyi anlatamam :D sadece yağ değiştirdim ve bu bujileri taktım gerçekten sonrası çok eğlenceliydi..

şuan vectra'm da da bu bujileri kullanıyorum.. artık başkasını da kullanmam çünkü gerçekten memnunum..
İbo cum süper4 mü kullanıyosun normal 4 tırnakmı? azcım anlatırmısın nasıl eğlendin:)

hakan bey bosch sitesinde bir de silikon kablolardan bahsediyor bu splitfire kabloyla aynı bişey mi??:confused:

öncelikle yeni araçlarda buji kablosu bildiğiniz üzere artık kullanılmıyor bunun yerine ateşleme modülü hem bobin hemde ateşleme kablosu görevi görmekte.
Bir diğer durum ise Opel buji kablosu için genel olarak Alman Beru firması ile çalışmakta ve söylemeye gerek yok tahmin edersiniz 1. kalitede malzeme üretmekteler.
Bosch' da kaliteli bir firma ancak buji kablosu denilince Beru kalite olarak hepsinden iyi diyebiliriz

http://www.beru.com/english/produkte/kabel.php#carbon

Sonuç olarak Bosch kablo alınabilir, güvenilir, kaliteli. Beru sınıfının en iyilerinden, splitfire için de aynı şeyleri söyleyebiliriz.

Geri