Bir diğer adı peygamber vitesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galiba bu durumda boş vites mantıklı evet. Bu durumla bende çok karşılaşıyorumbende bir soru sorayım. bazen yollarda çok tatlı inişler olur. viteste inerken ayağını gazdan çekersen araba yavaşlamaya başlar. oyüzden hafiften de olsa gaza basmak zorunda kalırsın. gaza bastığın için de mutlaka yakıt yakar. ama aynı yolda boşa attığında ise hızın ne yavaşlar ne de artar sabit hızla uzun süre gidebilirsinben boşta çok rahat 4 km kadar yol gidebiliyorum (otobanda). hız 80-90 a indiğindede vitese alıp devam ediyorum. sizce bu durumda hangisi daha fazla yakar. boştamı, vitestemi?
birde lpgde de durum aynı mıı olur. yani benzine göre fark olurmu sistem değiştiği için.
Bende çok duydum ama ikna edemedim en son dedimki o zaman otobüs şöförü radara yakalandığında polise abi benim lastikler büyükmüş hiç farketmemişim mi diyecek...Konu biraz sapar gibi olabilir ama boş laflara bir ilave eklemeden duramıyacam otobüslerin lastikleri daha büyük olduğu için otobüsün göstergesin de 120 yazsa otobüsün sürati 200 km dir diyen aşırı insan var.![]()
0 yani yakmıyomu araba sizce mantıklımı bu neyle çalısıyo ozman motor
yok benim dediğim yer bucadan çıkınca bornovaya kadar gidiyor çevre yolunda. ama vitesde gaza basmadan gidemezsin. boşta iyi gidiyor.