bana da pek inandırıcı gelmiyor ....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba Arkadaşlar,
Birkaç gün önce yağ değişimi için yetkisiz servise gittim. ELF 10/40 yağ kullanıyorum. Güzelce değiştirdiler, katkı ekleyelim dediler, kullanmadığımı söyledim. Böyle düşünmemde ki sebep; zaten şimdiki yağların yeterince katkılı olduğu fikrimden kaynaklanıyor. Bor Mineralli Yağ Katkısı gösterdiler, özelliklerine baktık, herşey çok güzel yazılmış yinede pimpirikliyim biraz kalsın dedim. İçinizde bu katkıyı kullanan varsa yada onun hakkında fikri olanların paylaşımlarını rica ediyorum.
BOR POWER
Özellik olarak diğer yağlayıcılar gibi konsantre kütlesi, sürtünme ve timken aşındırma testi direk yapılmaz.
Galiba bir yanlış anlama oldu,Sevgili Arkadaşım, sanırım araban otomatik şanzuman. Peki size aldığınız yer "BU ÜRÜNÜ OTOMATİK ŞANZUMAN VS. SÜRTÜNMENİN GEREKLİ OLDUĞU YERLERDE KULLANMAYIN" demedi mi ? Bu ürünün sürtünmenin gerekli olduğu otomatik şanzumanlarda kullanılmasının zararlı olduğunu biliyorum. Fakat amaçları para kazanmak olunca maalesef böyle oluyor. Sürtünmeyi sıfırlar diye özelliklerinde var. Kendileri böyle iddia ediyorlar. Otomatik şanzumanlarda sürtünme ve kavrama gerekmekte. Siz de yanlış bir uygulama yapmışsınız. İnşallah zarar vermez. Mutlu kalın.