Bluetooth eşleşme sorunu

missing600

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar aracımız sport still paket,  bluetooth ile tlf eşleştirmek istedim ama başarılı olamadım, sürekli eşletirme için bekleniyor 1234 yazıyor ve ekleme yapmıyor, iphone ve samsung denedim olmadı, sorun başka ne olabilir yada nasıl yapabilirim  :-[

Ynt: Bluetooth eşleşme sorunu

Tüm eşleştirmeleri silin ve tekrar yeni eşleştirme yapın o zaman sorun düzelecektir.

maalesef cihazların biraz beyni karışabiliyor ama sorun oldugunu düşünmüyorum

yavuzozkan link' Alıntı:
Tüm eşleştirmeleri silin ve tekrar yeni eşleştirme yapın o zaman sorun düzelecektir.

Daha önce hiç eşleştirme yapmadım yeni deniyorum ama olmadı neredeyse 2 dk bekledim ve ekranda eşletirme için bekleniyor yazdı bi türlü eşleşmedi  :(

Telefonunuzun eşleştirme ayarlarına bakın. Artı aracınızda eşleştirme izinleri ve ikisininde görünürlük ayarlarını kontrol ederek tekrardan deneyin.

yavuzozkan link' Alıntı:
Telefonunuzun eşleştirme ayarlarına bakın. Artı aracınızda eşleştirme izinleri ve ikisininde görünürlük ayarlarını kontrol ederek tekrardan deneyin.
045thumbsup 045thumbsup

yavuzozkan link' Alıntı:

Tlf ayarları normal başka tlflar ile eşleştirmiştim daha önce ama araç eşleştirme izinlerini bilmiyorum dersem ayıp olurmu  :)

missing600 link' Alıntı:
Tlf ayarları normal başka tlflar ile eşleştirmiştim daha önce ama araç eşleştirme izinlerini bilmiyorum dersem ayıp olurmu  :)
http://youtu.be/XsyfMLJxiXA

İphone ile problemsiz kullaniyorum.
Hatta araca binince otomatik baglaniyor.

B֜LENT link' Alıntı:
http://youtu.be/XsyfMLJxiXA

İphone ile problemsiz kullaniyorum.
Hatta araca binince otomatik baglaniyor.

Bu videoyu izledim daha önce eşleştirdiği için tekrar nasıl olduğunu açıklamamış, bide çok soru sordum kusura bakmayın bayan olarak çözemedim bu işi  :)

:) ben eşleştiremesem ben de sorardım. Bülent abi teşekkürler.

Geri