Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence saçma abartılmış ben neredeyse günde 2.5 litre kola içen birisiyim ve bunu 10 yıldır yapıyorum ve benim ölmem lazım hiç bir şekilde kendimi yorgun bitkin vs hissetmiyorum birkaç gün kola içmediğim zaman bişey olmuyor
yine başka bi durumda coca colanın yapıldığı bitkiden kaynaklanıyor ve bu bitkinin hasat yönteminden.
yeşil yapraklı olan bu bitki farelerin de besin kaynağı ve fareler tarafından yeniliyor. çiftciler farelere bi çare bulamıyorlar malesef ve hast zamanı geldiğinde bu bitki biçer döverle hast ediliyor tabi arasındaki farelerle birlikte hasat ediliyor sonra işleniyor ve şişelerin üzerinde yazan coca cola özütü adlı maddeye dönüşüyor. kısaca fare cola![]()
uğur devam etbakalım nolacak! ama sanırım bi karaciğer enzimlerini kontrol ettirme vakin gelmiş! siroz olmasına an kalmış bir insan bile bunu hissedemiyor..
Ama sanırım bizim insanımız öyle çok alışmışki bana bişey olmaza!!
iç abicim yarasın![]()
Sanarsınki o asit kazanı olimpik yüzme havuzuYani ayağın kaysa içine düşecen..Olurmu böyle şey ya..Bu kadar kolaymı o kazanların içine düşmek..Bilmem ne kadar koruması,yerden yüksekliği falanı filanı var..Dünya sağlık örgütüydü bilmemnesiydi 50 tane yerden izin alarak belge alarak denetleniyor bu tür fabrikalar..Sen uğur dündarın baskın yaptığı fırınmı sandın buraları fareler cirit atsın..
Birde dikkat edin kimse cola turkada şu varmış veya pepside bu varmış demez..Coca colaya karşı hep bir linç girişimi var ama akşama eve giderken poşetlerde de coca cola.