Bir Bardak Kolanın Etkileri!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada iyice hararet bastı bana müsadece kola almaya çıkıyorum.hepinize iyi geceler arkadaşlar

valla bende şimdi içiyorum napim içmeden olmuyor aslında aklımda içmek yoktu ama konuyu okuyunca aklıma geldi :)

tamam süper bi fikrim war iğrenenler arpa mayası içsin :)
efes enfes:) :) :) aklıma gelmişken ne zamandır içmiyorum aslında canımda istedi bak:kop: :kop: :kop: istasyonamı gitsemki napsam gökalpya:)

efes enfes:) :) :) aklıma gelmişken ne zamandır içmiyorum aslında canımda istedi bak:kop: :kop: :kop: istasyonamı gitsemki napsam gökalpya:)

valla git diycem ama bu daha erken sanki :) aslında ben orda olsam bu saatte mangal bile yakarım ama işte :)

valla git diycem ama bu daha erken sanki :) aslında ben orda olsam bu saatte mangal bile yakarım ama işte :)
Doğruyaw saat 12yi geçmemiş:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: ama bu yazlıanlardan sonra nedense ister istemez gökalp canım colada istedi npsakki orj. bişeyler ulmak lazım bişeyemi katsakki:rolleyes: hem içindeki mikrobu kırar:kop: :kop: :kop: sen gelde hayırlısıylan:)

Adam kolanın zararlarını anlatmış herkes kalkıp kola içmeye başladı:):)
(bi bardak daha koyim)
:help: :help:

abawwwww:eek: :eek: :eek: :eek:
olay bi ara siyasete falanda geçecek diye tırstım yani :)

cola ozutunun neden ve nasıl yapıldıgı devlet sırrı gıbı saklanıyor sız nereden bılıyorsunuz ya bu maddeyı cozen olmadı sımdıye kadar cola turka pepsı ve dıyerlerınde ıcındekıler kısmında coca ozutu yazıyor bunu kullanıyor

o sır bir böcekmiş dostum gelen maillerde öye yazıyor :D :D

bir gün coca cola fabrikasında işcinin biri asit kazanına düşüyor sonra herkes ortadan kaybolduğunu işe gelmediğini düşünüyor. daha sonra kazandaki asit bitince 2 tane çizme görüyorlar kazanın dibinde bunlar aside dayanıklı plastikten yapılan çizmeler ve kaybolan işciye ait durumu anlıyorlar. ama iş işten geçmiş oluyor o kullanılan asitli kolallar bi güzel bizim tarafımızdan içildi

ayrıca şu ölen adam gerçekten saçma koskoca cocacolanın fabrikasında işçiler çizmeyle kazanlardamı geziyor atmayın el değmeden hazırlanır çünkü düşünsenize açılmamış bir coca cola şişesinin içinde kıl parçası veya sinek gördüğnüzü adamlar bu riski alırmı akıl var mantık var bir kapalı şişede sinek olasa bulan kişi trilyoner olur yada iş medyaya yansırsa işte o zaman neler olur neler hem ayrıca o kadar güçlü asitin kolayla ne alakası discovery channelde izlemiştim yok dişi eritir diyorlar ya adamlar resmen 3 gün test yaptılar ve dişe hiçbirşey olmadı

Son düzenleme:
içmiyorum onun için sıkıntı yok.
birde ,içmiyorum mutluyum çünkü param usame bin ladine gitmiyor

tadı güzel napalım:P

Geri