Bir Bardak Kolanın Etkileri!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaa fare kola işci kola hikayelerini duysanız bide :) şok geçirirsiniz.

Yok o zararli, yok bu zararli.....Dunyaya kazikmi kakacagiz???? 100 yil zevk aldigim herseyden uzak yasayacagima, 40 yil yasarim, istedigim herseyi yer icerim.... Sigarayi bile birakmazdimda, cocuguma kotu ornek olmamak icin biraktim....Ayrica kola bu kadar zararli olsa amerikali diye bir millet klamazdi....

buda bir görüş tabii saygı duymak lazım ama cola gerçekten çok zararlı kaan baksana avatarına yemiş bitirmiş seni resmen..

colayı bırakmak yok içmeye devammmm nasılsa içsemde mefta içmesem de.en iyisi dünya zevklerinden mahrum kalmadan yaşayıp ölmek :D :D

zero ıcın bır sey olmaz

ben diyabet sınırındayım...normal kolayla zeroyu deneyip karşılaştırdım...arasında gerçekten fark var...

diyet olarak size katılırım ama bahse konu zararlarına gelince rivayetlere göre sadece turka iyi gerisi hikaye ....

diyet olarak size katılırım ama bahse konu zararlarına gelince rivayetlere göre sadece turka iyi gerisi hikaye ....

cococola kötü ama cola turka iyi demek de yanlış abi ya :) ikiside koladır...özü koladır...biri türk diye iyi olmaz ki

bir gün coca cola fabrikasında işcinin biri asit kazanına düşüyor sonra herkes ortadan kaybolduğunu işe gelmediğini düşünüyor. daha sonra kazandaki asit bitince 2 tane çizme görüyorlar kazanın dibinde bunlar aside dayanıklı plastikten yapılan çizmeler ve kaybolan işciye ait durumu anlıyorlar. ama iş işten geçmiş oluyor o kullanılan asitli kolallar bi güzel bizim tarafımızdan içildi :)

tezcanım bende onu diyorum.ne olursa olsun tadı ve içimide farklı olduğu için forever coca cola yaniii

Geri