Beyaz Plakalık Ampulü Astra-H?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim plakalıkta var bu ledliden. arıza lambası yakmıyo fakat dediğim gibi bi yanıyo bi yanmıyo hiç belli olmuyo :) kumandayla kapıları acınca yanıyo çalıştırınca sönüyo bazen yandıgı da oluyor ama çözemedm bende kısacası tavsiye etmem astra h lar için ;)

Arkadaşlar Philips SilverVision var park ampulu için rengi flnda çok güzel arıza lamba problemi kesinlikle olmuyo ucu metal bi ampul ben kendi aracımda ön parklarda led arka plaka ampulünde bunu kullanıyorum rengi güzel

resmini görebilme gibi şansımız var mı acaba ?

ArkadaşLar Son oLarak Ne Kanıya Vardınız Ayrıca Kafama TakıLan bişi Montaja Kendimiz Yapabilirmiyiz

ArkadaşLar Son oLarak Ne Kanıya Vardınız Ayrıca Kafama TakıLan bişi Montaja Kendimiz Yapabilirmiyiz

yaparsın

Arkadaşlar Philips SilverVision var park ampulu için rengi flnda çok güzel arıza lamba problemi kesinlikle olmuyo ucu metal bi ampul ben kendi aracımda ön parklarda led arka plaka ampulünde bunu kullanıyorum rengi güzel

Fotoğraf görmemiz mümkün mü acaba? Rengini merak ettim

benim bütün iç aydınlatma park ve plakalıkda dahil ampüllerim mtec white dipsiz arıza ışığı yakmıyor sonuçda voltajda bir değişiklik olmuyor çünkü normal dipsiz ampülü çıkartıp yerine mtec beyaz ışık veren ampülü takıyorsun..

heleki benim aracımda arıza ışığı yakmassa seninkinde imkansız yakmaz :D

Son düzenleme:
dscf3690k.jpg

dscf3688.jpg
dscf3687.jpg

Phılıps SılverVısıon

mtecden çok daha güzelmiş mtec bu kadar parlak değil bu silvervisionlar ne kadar

Geri