Ynt: BENZİNLİMİ-MAZOTLUMU
yarasın tosunuma... yaksın bakalım... km başına 45 litre yakıyor... çok mu kahka536
yarasın tosunuma... yaksın bakalım... km başına 45 litre yakıyor... çok mu kahka536
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her benzin dizel kardilastirilmasinda polimik cikiyor.Sağlamcı link' Alıntı:
mucahitduran link' Alıntı:Şubat 2014 trafiğe çıkış - KM: 23.500 ))
otokritikteki o formu daha önce de doldurmuştum yine doldurdum. senede 9 bin km yapınca ortalama 9,5 litre benzin yaksam, dizel de 6 litre yaksa 5 senede paramı kurtarabiliyormuşum. Daha önce de dediğim gibi beş seneye kim öle kim kala. Zaten satın alırken çok zorlanmıştım, üzerine bi 8-9 bin verme veya cosmo alacağıma sport alma durumu ile karşı karşıya kalmak istememiştim. Şu an da verdiğim kararın yanlış olmadığını düşünüyorum. Ancak 20 bin km senede yapacak kişilerin elbette dizel alması çok doğal.BÜLENT link' Alıntı:Her benzin dizel kardilastirilmasinda polimik cikiyor.
İnsallah sonu dedigim gibi olmaz.
tasarruf konusunda kim benzinli daha iyi diyorki? dizel istediği kadar az yaksın benim hiçbir zaman tercih etmiyceğim bir seçenek olacak mesela. ne lpg ne dizel hepsi benden uzak olsun.desmicare link' Alıntı:Burada herkesin yorumuna saygı duyuyorum ama benzinli araç ile mazotlu aracı karşılaştırıp benzinli araç demek BENCE saçma.. Herzaman mazotlu araba 3 gömlek önde gelir. Öünkü 10 seneye yakın mazotlu araba kullanıp ( albea, punto, Bravo) benzinli 1.6t astra alıp tüp taktıran birisi olarak herzaman ben mazotlu araç diyorum tasarruf konusunda....