Arkadaşlar herkese merhaba. F ve H kasadan sonra şimdi kısmetse K kasai dolu bir Astra alma hesabım var. Fakat piyasaya çok fransız kalmışım ki motor, şanzıman ve paket/donanım konularında sınıfta kaldım. Asıl planda station wagon bir K kasa almaktı fakat 1-2 yıl sonra satmaya kalktığımda çok yavaş satılan bir araç olduğunu söyletip beni soğuttular. 2016-17 model 1.6 CDTI Excellence (HB) ve benzinli modeli arasında kararsız kaldım. Sanırım 1.4 benzinlilerinde CVT şanzıman var fakat dizel modellerde bulunan tork konvertörlü şanzımanların daha tutulan ve daha dayanıklı ve bakımının tamirinin daha kolay olduğunu söylediler.
Kısacası bilgi bombardımanına tutuldum ve kafam çok karışık. Ayda 1 kere 800 km uzun yol yapıyorum. Kalanı şehir içi günlük 45-50 km.
Benimle bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar dilerim.
Kısacası bilgi bombardımanına tutuldum ve kafam çok karışık. Ayda 1 kere 800 km uzun yol yapıyorum. Kalanı şehir içi günlük 45-50 km.
Benimle bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar dilerim.