biz savaşa çoktaaan başlamışız zaten.. opetten alıyorum ben süreklii

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana da bu çok komik geliyor. Sen şimdi kapatacaksın en önemli yolu (1 günlük eylem olmaz orası daha komik) millet işine gücüne gidemicek geç kalınca patronundan azar yiyecek sınavı olan sınavına yetişemicek, Hastası olan hastasına yetişiemicek, karısı doğum yapan adam çocuguna yetişemicek, peki burada kime kesmiş olacaksın cezayı? Halk için eylem yaparken halkı üzme hakkını bence daha komik.
Evet yukarıdaki mail banada 100'lerce defa geldi hiç dikkate almamıştım neden? Hep neden Shell, total ve diğeri diye soruyordum. Gerekli cevabı aldım bir şekilde.
Devlet ÖTV'ye bindirdi fakat bunu bir kac konuda daha yazdım. Tekirdağ'da Soil diye bir benzin istasyonu var adam, Benzin 3,12'den satıyor??? (Aaa hemen kacak benzin kalitesiz benzin diyorsunuz. Peki nereden biliyorsunuz?)
Adamlar 60kr daha ucuza benzin satıyor. Kendi capında ufak bir firma demekki bu kadar ucuz satıyorsa, Daha büyük firmalarda satar!.
Eğer varsanız böyle bir eyleme bende varım.
çözüm basit vergi kaçıralım![]()
devletin görevi arkası sağlam olan zenginlerden alamadığı vergiyi orta direk veya onun altındaki geliri olan vatandaşlarından çıkartmak mı?e zaten bu ülkede adam gibi vergisini veren 10 mlyon ınsan olsa benzın bu kadar pahalı olmaz..soylekı almanyayla nufuslarımız aynı hemen hemen..orada kaytlı calısan yanls deglsm 30-40 mlyon ıken turkıyede 3 mılyon..bunu gectım bu calısanların 1 tanesı ama 1 tanesı dogru vergı verıyorsa bende bu ülkede yasamıyorum...
kısacası verg verme,kayıtdısı calıs,kazandıgının 5 tanesini 1 tane goster sonrada devlet bı sekılde gecınsın de...evet fukara bir devletiz buda bole gelmıs gıdıyor..ancak kızamıyorum devletede...adam mılyon dolar kacırıyor vergı vermıyor,hicbi esnaf tam vergi verıyormu?kayıtdısı %70lerde..e devlet nasil gecinecek? ha dıceksınz avrupada nasıl..avrupada da vergı yukleri cok agır..gelirler uzerınde %40 vergı var....oralardada hersey cok pahalı..ama adam cıkolata alsın fıs kesmezse market gıdıp sıkayet edıyor..bunun canlı tanıgıyımsonucta kendı kendımıze bır sıstem kurmusuz devlet de buna uymus..ama tabi ki yanlıs x yanlıs=dogru olmuyor
mehmet ali birandın bi lafı vardı bu aksam bu zamlar ıcın:
devlet aslında zam yapmıyor alamadıgı vergılerı alıyor..
bu kadar basit
e zaten bu ülkede adam gibi vergisini veren 10 mlyon ınsan olsa benzın bu kadar pahalı olmaz..soylekı almanyayla nufuslarımız aynı hemen hemen..orada kaytlı calısan yanls deglsm 30-40 mlyon ıken turkıyede 3 mılyon..bunu gectım bu calısanların 1 tanesı ama 1 tanesı dogru vergı verıyorsa bende bu ülkede yasamıyorum...
kısacası verg verme,kayıtdısı calıs,kazandıgının 5 tanesini 1 tane goster sonrada devlet bı sekılde gecınsın de...evet fukara bir devletiz buda bole gelmıs gıdıyor..ancak kızamıyorum devletede...adam mılyon dolar kacırıyor vergı vermıyor,hicbi esnaf tam vergi verıyormu?kayıtdısı %70lerde..e devlet nasil gecinecek? ha dıceksınz avrupada nasıl..avrupada da vergı yukleri cok agır..gelirler uzerınde %40 vergı var....oralardada hersey cok pahalı..ama adam cıkolata alsın fıs kesmezse market gıdıp sıkayet edıyor..bunun canlı tanıgıyımsonucta kendı kendımıze bır sıstem kurmusuz devlet de buna uymus..ama tabi ki yanlıs x yanlıs=dogru olmuyor
bu kadar basit
e zaten bu ülkede adam gibi vergisini veren 10 mlyon ınsan olsa benzın bu kadar pahalı olmaz..soylekı almanyayla nufuslarımız aynı hemen hemen..orada kaytlı calısan yanls deglsm 30-40 mlyon ıken turkıyede 3 mılyon..bunu gectım bu calısanların 1 tanesı ama 1 tanesı dogru vergı verıyorsa bende bu ülkede yasamıyorum...
bu kadar basit
Kör tuttuğunu öpermişherkesmi patron bizim ülkede bendaha maaşımı görmeden devlet alıyo benden parayı benim günahım ne banada para elime geçtikten sonra yatırma şansı versin.