Bende Navimaster'lılar Arasına Katıldım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bende Navimaster'lılar Arasına Katıldım :)

yavuzozkan link' Alıntı:
Bugün Madmax50 (mustafa) dan aldığım orjinal 1 takım hoporlör setini aracımda bulunan Pioneer setini söketek montajını yaptım. Meğersem müzik falan dinlemiyormuşum. Hahahah şahane oldu valla! Hem orjinal hem de süper ses aldım. Sizlere tavsiyem eğer hala takmadıysanız arka kapılara hopörlör orjinalleri bulun ve ınları takın. Düşünün bası 2 ye çektim :) Kasım sen de Ankara dan bir çift bul istersen.

Yavuz hayırlı olsun, hoparlörde beyaz kablo gördüm senin arkada tesisat yokmuydu kablo nedir? Pioneer aslında sorunlu değil aracın çıkışları yetersiz. Orjinal sistem ancak düşük RMS'li hoparlörleri çalıştırabiliyor. Orjinal hoparlörler 15w RMS, sendeki pioneerlar 50w rms'ten aşağı değildir bu yüzden sistem sağlıklı çalışmıyordu. Pioneerlar için amfi şart. Bose konuşulmuş ama sistemde ses işlemcisi olmadan dünyanın en iyi hopalörleri olsa yine fayda etmez zira orjinal cihazımızın ses çıkış kalitesi piyasada gördüğüm en dandik çıkışlara sahip olanı. Navimaster gibi farklı cihazlarla ses ciddi düzeliyor ama bose gibi premium hoparlörler için audison bit one gibi işlemci şart. Üst düzey ses isteyen biri için astrada en mantıklı çözüm focal midler 2 adet (1000 TL), audison amfi (750 TL), jbl bass (500 TL), audison bit one işlemci (1250 TL),işçilik 500 TL toplamda minimum 4000 TL harcama lazım. Birçok kişi için astronomik bir fiyat gibi görünse de ses meraklıları için gözden çıkarılacak bir rakam.

Sol tarafı açarken orjinal soketi yok zannediyorduk :) meğer varmış :) sonrasında o görünen beyaz kabloyu çıkarıp soketle işi çözümledik :)

Kasım ևınar link' Alıntı:
mert yorumlarını bekliyoruz

Biraz daha zamana ihtiyacım var ama çok detaylı bir inceleme paylaşacağım.  :)

MeRt link' Alıntı:
Biraz daha zamana ihtiyacım var ama çok detaylı bir inceleme paylaşacağım.  :)

Paylaş işte kaç gün oldu, daha ne olacak, cihazın içini mi açtın  noell

REC link' Alıntı:
Paylaş işte kaç gün oldu, daha ne olacak, cihazın içini mi açtın  noell

Henüz video çekmeye fırsat bulamadım ve kurcaladıkça bazı eksi diyebileceğim yönler keşfediyorum.  :)
Hafta içi halledeceğim bu işi.  greatt

MeRt link' Alıntı:
Henüz video çekmeye fırsat bulamadım ve kurcaladıkça bazı eksi diyebileceğim yönler keşfediyorum.  :)
Hafta içi halledeceğim bu işi.  greatt

Su yakinda olacak gelismeleride dort gozle bekliyoruz

Hayirli olsun guzel gunlerde kullanmaniz dilegi ile..

Benim de aracıma yaptırmayı düşündüğüm bir uygulama, ancak androidler pahalı geliyor bana. Navimasterin fiyatı tabi daha uygun. Ancak emre kardeşinin taktırdığı navimasterin diğer modeli daha kullanışlı ve araca uyumlu gibi geldi bana. Mert arkadaşımın da emreninkinden taktırdığını biliyorum. Ancak bu ikinci versiyon anladığım kadarıyla satıcıda kalmamış ve ben onu bekliyorum.

harunhoca link' Alıntı:
Benim de aracıma yaptırmayı düşündüğüm bir uygulama, ancak androidler pahalı geliyor bana. Navimasterin fiyatı tabi daha uygun. Ancak emre kardeşinin taktırdığı navimasterin diğer modeli daha kullanışlı ve araca uyumlu gibi geldi bana. Mert arkadaşımın da emreninkinden taktırdığını biliyorum. Ancak bu ikinci versiyon anladığım kadarıyla satıcıda kalmamış ve ben onu bekliyorum.

Mert diger versiyonu taktirdi,nasipse bende emrenin taktirdigindan dusunuyorum

Kasım Çınar link' Alıntı:
Mert diger versiyonu taktirdi,nasipse bende emrenin taktirdigindan dusunuyorum
o zaman bekleyeceğiz sanırım.

Geri