Bende Navimaster'lılar Arasına Katıldım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bende Navimaster'lılar Arasına Katıldım :)

REC link' Alıntı:
O değil de, şimdi bu stock hoparlörler Pioneer'lardan daha mı iyi? Senin söktüğünün serisiyle alakalı olabilir mi acaba? Ben de orijinalleri söküp amfi desteği lle  Sony ya da Pioneer düşünüyordum.
recaı bose işini ne yaptın ısmarladınmı gelıyormu almanyadan

Serisi değil de malzemesiyle alakalı benim taktığım pioneer orjinalinden hiç de kaliteli değilmiş.

Bir bose takılacaksa veya infinity veya mustafanın yaptığı ses sisteminden tabiki orjinal ekipman bir naneye yaramaz :) lakin benim için orjinal daha güzel ses veriyor :)

REC link' Alıntı:
O değil de, şimdi bu stock hoparlörler Pioneer'lardan daha mı iyi? Senin söktüğünün serisiyle alakalı olabilir mi acaba? Ben de orijinalleri söküp amfi desteği lle  Sony ya da Pioneer düşünüyordum.

ևok kesin iddia edememekle beraber bence oto ses sistemlerinde Sony Pioneer a göre başarısız.

Kesinlikle eski seri pioneerleri tek geçerim.

gogoank link' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun. maşallah diyelim.

eraytly link' Alıntı:
Mert güle güle kullan kardeşim ben de şu baslara katkısını merak etim :)

CALİBRA BG link' Alıntı:
on numara olmuş mert hayrını gorursun inşallah

Kasım ևınar link' Alıntı:
Hayirli olsun,gule gule kullanin

ևok teşekkür ederim.  :)

CALİBRA BG link' Alıntı:
recaı bose işini ne yaptın ısmarladınmı gelıyormu almanyadan

BOSE'yi buldum, yalnız orada da pahalı onu söyleyeyim , bunu takmıyorum ama buraya getirecek araç bulamıyorum abi, yazın olur ancak, yazın geliyor millet buraya. Bekliyorum :(

Pioneer'ları Bose'den önce düşünüyordum, iyi ki takmamışım o zaman :)

birileri bose mi dedi ? :D

bose 7.1 aldım. maalesef nereye gittiysem kimse yapmaya yanaşmıyor. hatta ve hatta bu işi türkiye de kimsenin yapamayacağını söylüyorlar. ender elek. dahil. bose hi-fi sistemini arabanın içine kurmak için frekans ölçer gerek. aynı zamanda ses sağlayan kabinlerin yönleri maalesef aracımıza uygun değiller. en mantıklısı bose yazılımlı cihazlar almak. bmw ve bir çok markanın kulladığı olanlardan.

not : almanyadan alındı. ortalama 2500 tl maliyeti oldu. türkiye fiyatı 6000 tl civarı.

mert yorumlarını bekliyoruz

gogoank link' Alıntı:
birileri bose mi dedi ? :D

bose 7.1 aldım. maalesef nereye gittiysem kimse yapmaya yanaşmıyor. hatta ve hatta bu işi türkiye de kimsenin yapamayacağını söylüyorlar. ender elek. dahil. bose hi-fi sistemini arabanın içine kurmak için frekans ölçer gerek. aynı zamanda ses sağlayan kabinlerin yönleri maalesef aracımıza uygun değiller. en mantıklısı bose yazılımlı cihazlar almak. bmw ve bir çok markanın kulladığı olanlardan.

not : almanyadan alındı. ortalama 2500 tl maliyeti oldu. türkiye fiyatı 6000 tl civarı.

Eee ne olacak?

Hevesimi kırdın, Ordu'da bu işi yapabilecek birini tanıyorum, kendisi Hollanda'da bu işle uğraşıyor, yazın geliyor. Bana olur demişti...

Geri