Bende Navimaster'lılar Arasına Katıldım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bende Navimaster'lılar Arasına Katıldım :)

Mert güle güle kullan kardeşim ben de şu baslara katkısını merak etim :)

on numara olmuş mert hayrını gorursun inşallah

Bugün Madmax50 (mustafa) dan aldığım orjinal 1 takım hoporlör setini aracımda bulunan Pioneer setini söketek montajını yaptım. Meğersem müzik falan dinlemiyormuşum. Hahahah şahane oldu valla! Hem orjinal hem de süper ses aldım. Sizlere tavsiyem eğer hala takmadıysanız arka kapılara hopörlör orjinalleri bulun ve ınları takın. Düşünün bası 2 ye çektim :) Kasım sen de Ankara dan bir çift bul istersen.

Bunlar da montaj esnasındaki resimler

a3e5y4et.jpg

4e6ugybe.jpg

yavuzozkan link' Alıntı:
Bugün Madmax50 (mustafa) dan aldığım orjinal 1 takım hoporlör setini aracımda bulunan Pioneer setini söketek montajını yaptım. Meğersem müzik falan dinlemiyormuşum. Hahahah şahane oldu valla! Hem orjinal hem de süper ses aldım. Sizlere tavsiyem eğer hala takmadıysanız arka kapılara hopörlör orjinalleri bulun ve ınları takın. Düşünün bası 2 ye çektim :) Kasım sen de Ankara dan bir çift bul istersen.

Bizim Araçlarda varmı acaba ya arkada
arkadaş bi kerede bakmadım ya bu arkdan ses geliyomu diye neyse akşama bakıyım eve gidince...

mrt54 link' Alıntı:
Bizim Araçlarda varmı acaba ya arkada
arkadaş bi kerede bakmadım ya bu arkdan ses geliyomu diye neyse akşama bakıyım eve gidince...

Arkadakileri müzikten mahrum etmek olmaz şimdi Murat :)

yavuzozkan link' Alıntı:
Arkadakileri müzikten mahrum etmek olmaz şimdi Murat :)
Yavuz Kızım Sağolsun Arkadan Desteklerini hiç esirgemez

Kırmızı balık gölde
kıvrıla kıvrıla yüzüyo

Birde annesi okulöncesi öğretmeni düşün durumu işte arabada özel çocuk şarkıları cd'si var
Kuşadasından sakaryaya kadar küçük kurbağa, arı vızz vızz dinledim ben ya rockk rockk rockk rockk rockk rockk

Hahahaha benim oğlan daha beter anasının huylarını kapmış uzun hava bozlak saz falan duymadı mı yolda rahat vermiyor

Düşün saz duydumu başkıyor alkışa istersen kral enstrüman çal saz değilse ortalığı yıkar valla

yavuzozkan link' Alıntı:
Hahahaha benim oğlan daha beter anasının huylarını kapmış uzun hava bozlak saz falan duymadı mı yolda rahat vermiyor

Düşün saz duydumu başkıyor alkışa istersen kral enstrüman çal saz değilse ortalığı yıkar valla

O değil de, şimdi bu stock hoparlörler Pioneer'lardan daha mı iyi? Senin söktüğünün serisiyle alakalı olabilir mi acaba? Ben de orijinalleri söküp amfi desteği lle  Sony ya da Pioneer düşünüyordum.

Geri