Bende Navimaster'lılar Arasına Katıldım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bende Navimaster'lılar Arasına Katıldım :)

firstemperor link' Alıntı:
Şanslı seni 012uhuEvet

EE daha ıyı ıste bak ben test edıyorum hatta bu gece cekebılırsem bır vıdeo sız daha kıyagını takın dancee dancee

Mert, şimdi gördüm hayırlı olsun güle güle kullan, bencede iyi bir seçim.nasipse yazın İstanbula gelicem, o zaman bende taktırmak istiyorum....kısmetse o zaman görüşürüz..

ercan_0636 link' Alıntı:
Mert, şimdi gördüm hayırlı olsun güle güle kullan, bencede iyi bir seçim.nasipse yazın İstanbula gelicem, o zaman bende taktırmak istiyorum....kısmetse o zaman görüşürüz..

Teşekkürler Ercan abi.  :)
İstanbul'a geldiğinde memnuniyetle yardımcı olurum.  :)

MeRt link' Alıntı:
Teşekkürler Ercan abi.  :)
İstanbul'a geldiğinde memnuniyetle yardımcı olurum.  :)

Hacı ne oldu senın vıdeolar duzenleme falanmı yapıyorsun valla senden once ben cekıp koycam sen tanıt senınkıne benzee bende benımkını tanıtayaım

spitemre link' Alıntı:
Hacı ne oldu senın vıdeolar duzenleme falanmı yapıyorsun valla senden once ben cekıp koycam sen tanıt senınkıne benzee bende benımkını tanıtayaım

Abi benim videolar bitti de daha youtube'a yüklemeye fırsatım olmadı.  :)
Ama birazdan başlarım yüklemeye.  :)

MeRt link' Alıntı:
Abi benim videolar bitti de daha youtube'a yüklemeye fırsatım olmadı.  :)
Ama birazdan başlarım yüklemeye.  :)

Valla senınkılerı ızlıyım ona gore bende benzerını benım cıhaza cekeyım sen başla yuklmeye ;D

Hızlı olan kazansın

spitemre link' Alıntı:
Valla senınkılerı ızlıyım ona gore bende benzerını benım cıhaza cekeyım sen başla yuklmeye ;D

Abi ben tek kalemde bir inceleme yapmaktansa, ayrı ayrı videolar halinde her özellikten detaylı bahsettim.  :)
10-15 dakikalık bir video çekmek hem çeken açısından zor hemde insanları sıkabilir. Ayrıca da 3-5 farklı video daha fazla kişiye ulaşabilir.  greatt

yavuzozkan link' Alıntı:
Hızlı olan kazansın

greatt

MeRt link' Alıntı:
Abi ben tek kalemde bir inceleme yapmaktansa, ayrı ayrı videolar halinde her özellikten detaylı bahsettim.  :)
10-15 dakikalık bir video çekmek hem çeken açısından zor hemde insanları sıkabilir. Ayrıca da 3-5 farklı video daha fazla kişiye ulaşabilir.  greatt

greatt

Gorelım kardesım dedgın mantıklı bende karsılastırma falan yaparım olmassa

Geri