Beli Ağrıyanlar!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
korktuğum başıma geldi. bir süredir kalçamın üzeri ağrıyordu. doktora gittim mr filan çektiler. sonuç bel fıtığı başlangıcı. ailemizde bütün erkeklerde var olan bişey. ırsi sanırım. neyse, doktor dikkat etmen lazım filan dedi. reklamlarda dönen kosmodisk diye bi dalga var. onu alıp kullanmayı düşünüyorum. bu konuda bi tecrübesi olan var mı?

aynı teşhis 3 ay önce banada söylendi. sıcak tut çok seri eğilip kalkma bide arabadayken sırt desteği al koltuğuna tak ben aldım 10 milyona bayağı işe yarıyor

aynı teşhis 3 ay önce banada söylendi. sıcak tut çok seri eğilip kalkma bide arabadayken sırt desteği al koltuğuna tak ben aldım 10 milyona bayağı işe yarıyor

onu bende kullanıyorum ama sadece uzun yola çıkarken. artık hiç çıkarmam :D

onu bende kullanıyorum ama sadece uzun yola çıkarken. artık hiç çıkarmam :D

bende uzun yola giderken mola verdiğim yerden almıştım ondan sonra hiç çıkarmadım

bel kaslarını güçlendirmen gerekiyor bunun için her gün bel egzersizleri yapman gerekli sürekli aynı pozisyonda oturmaman gerekli, eşya kaldırırken yanlış kaldırmamalısın vs daha yazılabilecek tavsiyeler var bel fıtığı için gerekli egzersizlerin resimlerini ekliyorum cosmo diski almadan önce bunları yapmanı tavsiye ederim kesin sonuç alacaksın..geçmiş olsun
images

belfitigiegzersiz.jpg

Dikkat edilmesi gerekn bir konu, sadece araç kullanırken değil ofiste iken de bu egzersizleri uygulamak ve uzmanların bu konudaki önerilerine uymak faydalı olacaktır.

Güzel Paylaşım :good:

Babamda var bel fıtığı,2 kere ameliyat falan oldu. Ameliyat son çareniz olsun.

Doktor bel kaslarını geliştir falan dedi. Babam yüzmeye falan gitti,yüzme çok işe yaradı şu an çok iyi durumu.. Düzenli olarak spor yapıyor spor salonuna gidip,şu an durumunun iyi olmasına rağmen bırakmadı sporu ve yüzmeyi..

Yazın havuzda,kışın hamamda yüzüyor. :)

verdiğiniz bilgiler için çok sağolun arkadaşlar. özellikle şu egzersizler çok işime yarayacak...

volkan sana tavsiyem kesinlikle ortapedik bir yatak kullanmam 20 yaşından beri bel fıtığım var yatağımı değiştirdikten sonra ağrılarım kesildi

Geri