Bayan Opelcinin Nezaketi :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok medenice davranmışsınız, karşı taraf da seviyeyi korumuş. İki tarafa da tebrikler...

Volkan öncelikle tebrik ediyorum bişey yok diyip basıp gitmeyerek bekleyip gelen giden olmadığını görünce kartını bırakman takdir edilecek hareket ;) Karşı tarafta senin inceliğine karşı bir jest yapmış daha ne olsun :)

:):):)

arkadaşlar şaka yollu takılıyorlar ters anlaşılacak bişey yok sanki :D[/quote]
şaka tabiii ki.alla alla :) beni eleştiren arkadsa cwp yazmıcam.haklısın dostum.

Bu neki daha neler var memlekette :D

İki tane kuş eskiten biri olarak, çok haksızlığa uğradığımı bilirim :). Anasını satayım, yıllardır İzmir-Ankara arasında turlayıp duruyorum. Kuş serisi zamanında mola verdiğim yerlerde ne aracımın camları yıkanırdı, ne de doğru dürüst itibar görürdük. Aynı adamız ama arabalar değişince şimdi buyur buyur diyorlar. Sinirim hala devam ediyor, aynı yerlerde mola verdiğim de görevlilere "kesinlikle aracıma dokunmayın" derim. Hasbel kader kuş serisi arabalar kullanabiliriz ama içimizde insanlık, Allah korkusu kaldıysa ne kullanılırsak kullanalım değerimizden kaybetmeyiz. Piyasada Mercedes BMW kullanan ne hanzo tipler var.

Savaş Bey, yerden göge haklısınız, tebrikler.

Onunla gecmis olsun nezaket göstermek her zaman işe yarar bayan anlayışlıymış tebrikler.

gördü 320 yi :p
geçmiş olsun... benim çarptığım kadında arabadan indiğinde geçmiş olsun olur böyle şeyler demişti..
hatta geçen gün gördüm selamlaştık bile :D

temel birgün yolda giderken bir bmwye arkadan çarpar adam iniyo aşağı temel abi ben fakirim sen zenginsin idare et param yok diyo adam dönüp gidiyo.biraz sonra temel bidaha çarpıyo adam iniyo hemşerim noluyo diyo.temel abi kusura bakma frenlerim tutmadı fakirlik işte biliyon diyo adam devam ediyo.adam ışıklarda duruyo temel gidiyo bidaha vuruyo adam tam levyeyi alıp aşağı inerken temel kafasını camdan çıkartıp abi devam et benim diye bağırıyor. :D:D:D:D:D:D

alıntıya istinaden aklıma geldi hani selamlaştık falan :D

Geri