Şakadır diyelim ama biraz dikkat birşey kaybettirmez, kazandırır. O bayan gerçekten bir arkadaşımızın yakını olabilir.
ellerinden öpüyorum savaş abi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şakadır diyelim ama biraz dikkat birşey kaybettirmez, kazandırır. O bayan gerçekten bir arkadaşımızın yakını olabilir.
Volkan öncelikle tebrik ediyorum bişey yok diyip basıp gitmeyerek bekleyip gelen giden olmadığını görünce kartını bırakman takdir edilecek hareketKarşı tarafta senin inceliğine karşı bir jest yapmış daha ne olsun
![]()
İki tane kuş eskiten biri olarak, çok haksızlığa uğradığımı bilirim. Anasını satayım, yıllardır İzmir-Ankara arasında turlayıp duruyorum. Kuş serisi zamanında mola verdiğim yerlerde ne aracımın camları yıkanırdı, ne de doğru dürüst itibar görürdük. Aynı adamız ama arabalar değişince şimdi buyur buyur diyorlar. Sinirim hala devam ediyor, aynı yerlerde mola verdiğim de görevlilere "kesinlikle aracıma dokunmayın" derim. Hasbel kader kuş serisi arabalar kullanabiliriz ama içimizde insanlık, Allah korkusu kaldıysa ne kullanılırsak kullanalım değerimizden kaybetmeyiz. Piyasada Mercedes BMW kullanan ne hanzo tipler var.
gördü 320 yi
geçmiş olsun... benim çarptığım kadında arabadan indiğinde geçmiş olsun olur böyle şeyler demişti..
hatta geçen gün gördüm selamlaştık bile![]()