Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu an sevisteyim inceleme sonucunda bana bilgi verecekler. gerçi ben izolasyonu kabul etmeyeceğimi söyledim ama bakalım ne olacak. aracı teslim alan resepsiyon görevlisi ilk defa böyle bir arıza ile karşılaştıklarını söyledi. dün aracı car wax ta yıkatırken aracı yıkayan bile ""abi bu araçlar üst stoptan su alıyor demişti". 3.şahıslar bile bilirken bu arızayı opel mühendislerinin bilmemesi çok garip. iyileştirme yapacak olsalardı 2011 modelde yaparlardı. aracdı servise getirirken motordan metal srtünme sesi duydum. onuda dile getirdim. usta akşamdan bırakın biz sabah bakarız dedi
4 temmuzda aldığım aracı ilk kez yıkadım ve bende 3. stobundan su alanlar kervanına katıldım. servisi ardığımda kendilerinin test yapacağını ve izolasyonla çözüleceğini söyledir. yağmurlar başlamadan tongue servise gidip değişmeleri için bastıracam. ankarada bu problem karşılaşıp değiştiren astra j dostlarından değişim talebi stratejisi bekliyorum 031blaa
izmir kavukalrda direkt olarak stop lambasını sıfırı ile değiştiriyorlar. bir daha da su almıyor. ( en azından benimkind edeğişimden sonra su almadı) izolasyon olayına girme garantisi var areacın mecburen değiştirecekler, pek çok kişinin değişti değişim için bastırın işin kolayına kaçmasınalr