aynaları ısıtmalı yapmak

şöyle olur mu cengiz abi arkacam rezistansı tamirinde kullandığımız gümüş boyayı aynanın arka kısmına boydan boya çeksek uçlarına + ve - yi dediğn gibi röleden alsak

orjinal ayna için opel odağa telefonla sormuştum ben 2 ay önce falan.. tek taraf için adam 600 küsür lira fiyat çıkardı.. kapağı, kasası, motoru camı derken aynen böle 600 küsür lira... bende görürsem selam sölerim dedim kapattım :)

opel aluçlara sormuştum depo marka 75 ytl dedi tekine...

ya sadece resistans yapacağınıza full elektrikli ayna yapın bende tecrübelerinizden faydanalıyım be corsacı abim :d

şöyle olur mu cengiz abi arkacam rezistansı tamirinde kullandığımız gümüş boyayı aynanın arka kısmına boydan boya çeksek uçlarına + ve - yi dediğn gibi röleden alsak

O boya rezistans değil sadece yama için iletken.
+ rezistans görevi görmez ama gördüğünü farzedelim
Aynada o rezistansın temas ettiği yerdeki zırh ısdan dolayı zamanla zarar görecek ,scak soğuktan kabaracaktır.
Isıtmalı aynaların yapısı biraz daha farklı ve dayanıklı

Benim aklıma şu direksiyon için olan küçük ısıtıcılar geliyor ama oda aynanın arkasına oturmaz.
İnce bişey olması ve ısıyı yayması gerek.

Haala tercihim orjinalden yana.
Bi araştırılsın yan sanayisi nekadar uygundur belki.

orjinal ayna için opel odağa telefonla sormuştum ben 2 ay önce falan.. tek taraf için adam 600 küsür lira fiyat çıkardı.. kapağı, kasası, motoru camı derken aynen böle 600 küsür lira... bende görürsem selam sölerim dedim kapattım :)

opel aluçlara sormuştum depo marka 75 ytl dedi tekine...

ya sadece resistans yapacağınıza full elektrikli ayna yapın bende tecrübelerinizden faydanalıyım be corsacı abim :d

Meftun sana komple elektrikli ayna için proje çıkarmıştım. Ama sonradan zor ve pahalı olduğu için vazgeçmiştin.
Komple elektrikli motorlu yapmak biraz karışık arkadaşların kafasını karıştırma: )
Ama aynaları ısıtmalı yapmak basit ilğisi olan herkes yapabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar burada var bakın hem ısıtmalı hem komple ve fiyata bi bakın
değermi başka şeyler ile ugraştığınıza.
Saddece aynayı alırsanız çok daha ucuza gelecektir.

Diğer modeller de var arayıp fiyat alabilirsiniz.

http://www.autolightsturkey.com/cat.asp?id=45

2657vectra.JPG

43corsa_b.JPG

387astra_G.JPG

Son düzenleme:
güzel bi siteymiş cengiz abi her ürünün fiyatı gerçi şimdilik ama olsun...
teşekkürler..

yaw birde bizim astranın sadece sol tarafta var resıstans neden boyle yoksa degısmısmı sonra

yaw birde bizim astranın sadece sol tarafta var resıstans neden boyle yoksa degısmısmı sonra

Fatih sag taraf kırıldı ise daha ucuz diye normal ayna takmışlardır yerine.
Çünkü düzü 30-YTL ISıtmalı 90-YTL

cengiz abi astran var ama corsacıları da düşünüyosun teşekkürler :)

bu arada sayende bilgisayar nod32 ye kavuştu yapıo şuan taramasını..

cengiz abi astran var ama corsacıları da düşünüyosun teşekkürler :)

bu arada sayende bilgisayar nod32 ye kavuştu yapıo şuan taramasını..

Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster de o şekilde tarat ve bilğisayarı o şekilde kullan.
Çünkü virüs ve trojanların bir çoğu kendini gizliyor.

Geri