aynaları ısıtmalı yapmak

sdc camları değişiyor

yukarda linkini verdiğim adamlara mail attım manual aynaya olurmu bu camlar diye

işte yazışmamız.

nuralk34 ( 1 )
p0.gif

28-01-2009 00:23

merhaba, benim aracım corsa c. aynalar manuel ve ısıtmasız. sizin burada satmış olduğunuz camları alarak ısıtmalı hale getirebilirmiyim ? yani benim ayna camını söktüğümde ısıtmalı cam aynı yere sorunsuz oturuyor mu ? not : kablo çekmek mühim değil. elektrik işini hallederim.

enerjiotomotiv
28-01-2009 13:27

bizde ısıtmalı ayna camı bulunmaktadır.fakat elektirikli aynayı ısıtmalı cam takılır. mesele kablo cekmek degil.

pek tatmin edici bir açıklama yok ama anlaşılan "olmuyormuş" :(

uzun uraşlardan sonra ısıtmalımayna projemi tamamladım.şu an sadece sol aynayı yaptım.ilerleyen zamanlarda sa tarafıda yapacağım.yağmulu havlarda acayip fark ediyor.öncelikle ısıtmalı ayna camını alıyoruz.ben 35 liraya aldım büyük sanayiden.+ ve - uçları fark etmiyor.2 metre yanmaz kabloyu ayar kolunun oradaki boşluktan geçiriyouz.şaseyi aynanın takıldığı vida yerinden aldım.+ ucu arka camın ısıtıcısının bağlı olduğu rölenin 87 nolu çıkış bacağından alıyoruz .zaten arka camın ısıtma düğmesine basınca röleden çıt çıt ses geliyor sigorta kutusunda gri renkli olan.hepsi bu kadar aynamız kullanmaya hazır.

2 metre kabloyu nasıl soktunuz oraya

Ufak bir soru =)

Aşağıdaki ayndan eBay'den sipariş etmiştim. Elime ulaşmak üzere. Bunu ısıtıcılı yapmam sanırım imkansız =) M3 Ayna tipinde olduğuna göre ısıtmalı M3 ayna camımı mı alsam :D
MM01_01.jpg

http://www.autolightsturkey.com/urun.asp?id=328

bu linkteki ürüne baktımda bizim vectra a larda ısıtmalı ayna oldugunu bilmiyordum.

gerci arka rezistansı açınca ayna ayar butonunda sarı ışık yanması dikkatimi çekmişti ama aynlarda çözülme hiç görmedim:(

tesisatı varmıdır standart olarak?

yada aynalar ısıtmalıydı kırılınca servis ısıtmasızmı taktı:(

http://www.autolightsturkey.com/urun.asp?id=328

bu linkteki ürüne baktımda bizim vectra a larda ısıtmalı ayna oldugunu bilmiyordum.

gerci arka rezistansı açınca ayna ayar butonunda sarı ışık yanması dikkatimi çekmişti ama aynlarda çözülme hiç görmedim:(

tesisatı varmıdır standart olarak?

yada aynalar ısıtmalıydı kırılınca servis ısıtmasızmı taktı:(
ısıtma sol tarafta var.benimde ayna düz ısıtmasız. aynayı sökmesi kolay kibarca:) çekince kenarından tırnaklardan kurtuluyor.bakmak istersen çıkar iki tane boşta kablo olması lazım.

sol ayna ısıtmalı sag ısıtmasızmı bizim araclarda:)

bizim ayna taa 90 yıllarda kırılmıstı değişti eskiden iki bölmeliydi kör noktalarıda gösteren :(

herhalde ısıtmada iptal oldu ya

gönlümde m3 aynada var hadi hayırlısı bakalım

corsa c ısıtmalı motorlu ayna

konuyu hortlatıyorum..
Arkadaşlar burda bişey sormak istiyorum bilen varsa,? CORSA C bazı modellerde hazırda tesisat var bazılarında yok bu corsa c essentia da motorlu ısıtmalı ayna tesisatı varmı? normalde manuel ayarlanabilir ayna var mevcut araçta bunu sökmeden enkolay nerden anlarız? ilkbaşta sigorta kutusundaki ucu boş oraya baktım (14.nolu sigorta) gösteriyor kitapçıkta.

Geri