benim merceklerim 5 senedir takılı daha bi kimse farın rahatsız ediyo demedi bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sizin mercekleriniz kötü veya iyi demedim ki. Piyasadaki mercekler dedim. Kötü olsa dahi kimse 90-100 ile giderken, farları kötü diye frene basıp karşı şeride geçip, farı ayarsız şoförü durdurup, kardeşim senin farların ayarsız beni çok rahatsız ediyor demez. Yaptığım yorumlar genel yorumlar, herhangi birine odaklamıyorum.benim merceklerim 5 senedir takılı daha bi kimse farın rahatsız ediyo demedi bana
benim merceklerim 5 senedir takılı daha bi kimse farın rahatsız ediyo demedi bana
o zaman vectra cdx ler,volvonun merceksiz farlı xenonlu araçları,honda civicler yandı bir çok araba var xenonu olan ama otomatik ayarı yapmayan araç var ... bence vize zamanı far ayarı yaparken far deseninin tam şekline göre verirler ,şahinlere takılan xenonlar yoldan başka heryeri aydınlatıyor tam bir far deseni yok duvarda saçma sapan şekiller çıkıyor bunu göz önünde bulundurcaklarını umuyorum