Autoking mi? Yetkili Servis mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yetkili serviste sonucta parca değişecekse orjinal parça ile değiştirecektir. Yada onarım yapacaksa yetkili servis güvencesinde yapacaktır.

eğer tamponum değişmesin tamir edilsin dersen yetkili servis büyük bi ihtimal tamponu çıkartıp autoking e gönderecek tamponun gitmesi gelmesi resmi işlemler cart curt derken uzunca bi süre yetkili servis aracına el koyabilir ama autoking maximum 2 gün içinde aracı teslim eder tabi bu söylediklerimi arabanızda tadilat yaptırmadan önce görüşün iyice detayları öğrenin derim

Zaten dediğim gibi kaza servisin önünde gerçekleşti. Evrakların fotokopilerini çekerken oradaki bölüm şefine araçtaki hasarı anlatırken kendisi bile autokingte halledebilirsiniz dedi. Bana öyle geliyor ki büyük bi ihtimal benim tamponu söküp autokinge gönderip orada yaptıracaklar gibime geliyor. Çünkü bu tarz ufak işlerle servis pek uğraşmıyor gibi gözüküyor.

autokingte onarım yaptırmak pek mantıklı gelmedi cebinizden para çıkmayacaksa serviste tamponu değiştirin.darbe aldı sonuçta ilerde ufak az bi zorlamayla tekrar sorun çıkarabilir.autoking ekcanla yakın zaten olmadı detaylı bilgi alın hangisi uyarsa onu yaptırın.

servis kesinlikle

Sanırım yetkili serviste bu tarz ufak hasarları Autoking'e yönlendiriyor. Yani aracı servise götürsem bile servis tamponu söküp Autoking'e göndericek. Sigorta şirketleri artık direk değişim yerine Autoking tarzında şirketlere onarım yaptırılmasını istiyor.

Otomotiv sektöründe son yıllarda gittikçe daha fazla kullanılmaya başlayan Alüminyum alaşımlı, motor kaputu, ön çamurluklar, bagaj kapağı, ön ve arka kapılar gibi parçalar “AUTO KING Mobil Plastik ve Alüminyum Parça Tamiri” hizmeti kapsamında aracın bulunduğu servisten AUTO KING Mobil Servis Aracı ile alınarak tamir edilirler, tekrar aynı servise teslim edilirler.
Teknik ve ticari kriterlere göre onarımı mümkün olan bir parçanın bulunduğu servisten alınıp, tamir edilerek geri teslim edilmesi “AUTO KING Mobil Servis” araçları ile ücretsiz olarak yapılır.

Bugün sabah erkenden yetkili servise (Ek-Can Oto) gittim. Kaporta - boya bölümünün şefi Seyhan beyle yaklaşık yarım saat konuştuk. Kendisi hasarı inceledi kaportada herhangi bir sorun olmadığından kendilerininde aracı yetkili serviste yapılmasını istediğim anda Autoking'e gönderip orada yaptıracaklarını. Tampon ve bu tarz plastik hasarlarda Autokingle anlaşmaları olduğunu onarım işlemlerini orada gerçekleştirdiklerini söyledi. Kaportada herhangi bir hasar olmadığından aracın orjinalliğinin bozulmayacağı sadece mini onarımla müdahale edileceğini belirtti.

Daha sonra İzmit Autoking'e gidip Yalçın beyle görüştüm kendileri aracı expert gördükten sonra 1 gün içinde yapabileceklerini. Aracın tamponunun dahi sökülmeden mini onarım ile tamir edileceğini belirtti. Aracı bugün kendilerine bıraktım. Expert gördükten sonra aracı alıcam daha sonra tramer kodu onaylandıktan sonra (yaklaşık 2 gün) aracı götürüp aynı gün onarımı gerçekleştirip bana geri vericekler.

ilk olarak geçmiş olsun ben ramazan bayramından sonraki hafta kayseride kazayaptım ama izmirde otuyorum serviste geç olur diye bizi trafik polisleri auto king yönetti adamların işçilik temiz ve ayrıca güzel yapıyorlar istersen bende foto koyabilirim çok şahane işçilikleri ve müsteri memmuniyetleri var benim tavsiyem auto king

Autoking'den memnun kalmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey gideceğiniz Autoking Bayiisinin daha önceden bu işi yapıp yapmadığı.

İzmit bayiisi daha önceden hasar onarımı, kaporta boya tarzında işleri kendileri 15 yıldır yapmaktalarmış. Daha sonra Autoking ile anlaşma yaparak bayiileri olmuşlar. Yani adamlar bu işte çok çok eskiler ve deneyimliler. Birde üstüne Autoking bayiiliğinin sunduğu teknolojik imkanlar eklendiği zaman gerçekten çok iyi hizmet veriyorlar. Gittiğimde yaptıkları aracları inceledim gerçekten işçilik çok iyi.

Geri