atık benimde vectram var

sırf bu sitedeki vectracılar beni vectracı yaptı haberiniz olsun ha beyler yoksa astradan şaşmazdım aracımla 5 ten sonra 80 kilometre yaptım yav gemi araba yollar dar geliyo bi bahçelievler göztepe yaptım e-5 te audi a4 1,8 t vardı adamı deli ettim sormayın neyse arkdaşlar comfortun özellikerini falan bilen arkdaş varsa yazarsa sevirim rabbim sizin gibi dostlara daha iyisini ve kazasız ve belasız olanını nasip etsin

Hayırlı olsun kazasız belasız :)

Hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim kaza bela vermesin.Bende bugün aldım vectra c 2004 model, değişen yok iki parça boya var, şimşek gri comfort 22000 tl. Daha önceden c kasaların çekişinin zayıf olduğunu birçok kez duymuştum ama bugün gördüm ki bunlar tamamen uydurma imiş. Bence çekişi mükemmel.

İlk önce hayırlı olsun. Bayanlardan araba alınmaz çoğu doğru düzgün kullanmayı bilmiyor.
Artık bayan bay farketmiyor nerdeyse

ömer aracın hayırlı olsun bu arada foruma da hoş geldin

bu arada e-5 te audi a4 1,8 t vardı adamı deli ettim demişsin ama polislere dikkat et çevirmesinler seni :)

hayırlı olsun

hayırlı olsun

allah kaza bela vermesin, bende 20gün oldu 2004 vectra comfort aldım :)

gemi gibi geniş oluşu belki şehir içinde kıvraklığını kısıtlar ama faydasını uzun yolda görürsün.

Geri