atık benimde vectram var

ömerhançerli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugün 2004 model opel vetramı aldım ilk baktıgım araç edition fakat sahibi bayan ve ailesi biraz çakllaık yaptılar malum bayan dedik hor kullanmaz ama velakin servisi aradıgımda aracın 2, ay servise gittigini ve 4 lastik degiştini belirttiler baktım aracın sütünde orjinal 2004 lastikleri var kıl oldum araçta kaza yok dediler 3 kazası çıktı degişeni yok dediler ön sag çamurluk iki kere degişmiş baktım hala geliyo araç sahibine dedim yolun açık olsun mekaniktede 2000 binlira masraf var hadi dedim başka adam mı bulamadınız satıcak resmen postaladım bide çok pişkinler servis yanlış biliyo deyince çıldırdım neyse yedek beklettigim gene benim gibi polis olna arkadaşı aradım araç comfort paket baktı etti usta nerdeyse nazarı degiçektti valla çillop gibi araba dedi lastiklerde yeni neyse anlaştık fiyatta aldım üstüme ama aracın maşallahı var trafikte kendimi titanik şöförü zannetim gemi gibi maşşallah fakat aracın pek bi özelligini bilmiyorum bilen arkdaşarımız paylaşırsa mutlu olurum bide fotolarını yüklücem kısa zamanda

hayırlı uğurlu olsun kardeşim.iyi günlerde kullan.çözemediğin kafana takılan özellikleri sorarsan kullanan arkadaşlar yanıtlar...

hayirli olsun kazasiz belasiz sürüsler..

evet foruma bir vectracı daha katıldı hoşgeldiniz

otomobili :yok olan yere yazın VECTRA C :) DİYE HAYIRLI OLSUN

hayırlı olsun çok güzel araç aldın. kullanmaya doyamayacaksın.

hayırlı olsunn...

İyi günlerde kullanın allah kaza bela vermesin.Arkadaşların dediği gibi kullanmaya doyamayacaksın.

Hayırlı Uğurlu Olsun Ömer Abi Allah Kazadan Beladan Saklasın..

hayırlı olsun güle güle kullan yeni aracını

Geri