Astra'nızı yeni ehliyet alacak oglunuza verirmisiniz ?

babakral55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Valla çocuk yarın ehliyet sınavına giriyor eger ehliyeti alırsa benim oyuncagı ister ne yapacam diye kara kara düşünüyorum!

Ynt: Astra'nızı yeni ehliyet alacak oglunuza verirmisiniz ?

yavaş yavaş da olsa ehliyet aldıktan sonra verilmesi gerekir çünkü kısıtlama getirilip aracı vermezseniz
ilk fırsatta aracı kaçırmayı ya da habersiz binmeye çalışacak ki bu daha sakıncalı

feda olsun ogluma araba
bızde aynı sartlarda ogrendık cocugunuzun yerıne kendınızı koyun

verin gitsin çocuk hiç kullanmayacaksa niye ehliyet alıyor zaten gerektiğinde kullansın diyeyse hiç pratiği olmadan nasıl kullancak zaten?

yoksa bir tane dahamı alsam ;) (ama bu sefer dizel)

Valla olanağınız varsa ona ufak başka bir tane alın, olanak yoksa durum fena el mahkum oyuncağınızı paylaşacaksınız. ((:

ben almıştım oğluma hatta astra onun bile sayılabilir ben civic le dolaşıyorum yavaş yavaş verin sonra alışır zaten deli dolu kullanırsa alın anahtarı olsun bitsin

vallahi ben arabalara o kadar değer vermem sonuçda oğluma yada kızıma ehliyet almayı düşünysek arabayı vermeyi çokdan kabul etmişiz demektir.Ki öyle olmasada verirdim

Yanlış anlaşıldım galiba tabi ki benim oglum daha kıymetli.Ben oyuncagım elden gidecek diye üzülüyorum. :)

bı oglum olsunda on tane astra feda olsun.. hıc bısı ondan daha kıymetlı olmaz dıe dusunuorm :)

Geri