astram neden silkeliyo

suan 70000de aldığın kişi 60000de değiştiğini söylemişti

o zaman trıgerlık bı durum yok , baska bseyde gelmıyor aklıma :(

hava sensoru dendır aynısı bendede oluyordu sensoru değiştırdım sırkeleme olmuyo ornek uzun yolda 100 gıderken ayağımı gaz pedalından cekdığimde sırkeleme yapıyordu senınde oyledır kesın

hava sensörü nedir silkelemeyle alakası ne acaba tam olarak aynı seydenmi bahsediyoruz benimki düşük dede yüksek devirde de yapıyo

Trıger kayısı ve buna baglı rulman seti zayıfladıysa , ayagınızı gaza basıp cekdıgınızde eger trıger yıprandıysa kendını toplaması zor olabılır .. aracınız kac binde ? ve en son ne zaman trıger setı degısdı acaba ?
ne alaka kardeşim trigerle bu sorunun ??? bilmeden yanlış yönlendirmeyin önce bi trigerin görevine bakıınız elinizin altında google var ustalara laf atmışsınız ama sizin gibi müşteri varsa o ustalarında işi zor:D
SİZE GELİNCE ARAÇ SAHİBİ KARDEŞİM ... bu 3 sebebe baktırın derim özellikle 3.süne
yakıt filtrene baktır hattaa değiş ama lpc dede yapıyorsa gaz kelebek boğazını temizlet ve egr ye baktır
ama bana kalırsa senin katalitik konvertörün ya dağılmak üzere yada tıkanmak üzere

Boğaz kelebeğini temizletin birde öyle deneyin bakalım.

o kadar çok sebep varki arıza lambası yandımı yandıysa arıza koduna baktır bildir bana söyliim arızanı kesin

sorun elektrik aksamında.
soketlerle kabloları kontrol edin.

sorun elektrik aksamında.
soketlerle kabloları kontrol edin.
elektrik aksamı genişbi kapsam sence neresinde olabilir nokta vuruşu yaparsan ?

yalçın hocam boğaz kelebeğini temizlettim çekiş arttı fakat sorum yine devam ediyo yakıt filtreside değişmişti acaba bu hava sensöründen olurmu fırat beyin dediği gibi

Geri