astram neden silkeliyo

yalçın abi bizimde 2 viteste 2000 devir civarında rampa aşağı rahat gitsin diye 3 çektiğim zaman araba başlıyor silkelemeye 1500 devirden sonra kesiliyor bu normal mi ?

ne alaka kardeşim trigerle bu sorunun ??? bilmeden yanlış yönlendirmeyin önce bi trigerin görevine bakıınız elinizin altında google var ustalara laf atmışsınız ama sizin gibi müşteri varsa o ustalarında işi zor:D
SİZE GELİNCE ARAÇ SAHİBİ KARDEŞİM ... bu 3 sebebe baktırın derim özellikle 3.süne
yakıt filtrene baktır hattaa değiş ama lpc dede yapıyorsa gaz kelebek boğazını temizlet ve egr ye baktır
ama bana kalırsa senin katalitik konvertörün ya dağılmak üzere yada tıkanmak üzere

fikir sunduk sadece sakin

canbaba elektrik aksamı derken nerelere dikkat edecez

ben sizin kadar arabadan anlamam ama aynı olay başımıza geldiği için söyliyim dedim.
özel servis bilerek yaptı diye tahmin ediyoruz biz.
bizim peder kurcaladı buldu sonunda. bi tane soket var, 4 dişli olması lazım , bi tanesini geri ittirmişler oynanmış belli.
o şekilde araba kullanmak o kadar kötüki anlatılmaz, gaza basınca araba kendini kasıyodu gitmiyodu sonra birden fırlıyodu. yani temasızlık oluyo.

Ateşleme bobini tekleme sebebidir

bizede öyle demişlerdi 3 defa ateşleme bobinini değiştirdiler. sorun sokette çıktı.

canbabaa bu soket tam olarak nerde tarif edermisin inş. benimkide aynıdır

pedere sordum; önce ecotec yazan motor kapağı varya onu söküyosun ama dikkatli ol
vida içeri düşebilirmiş. sonra ateşleme bobinin üstünde bi kapak varmış kapağın 2 civatası varmış o civataları söküp kapağı çıkarıyosun karşına 3 vida bi soket çıkıyo bahsettiğim soket o.
sağ tarafta kalıyomuş.

tamam çok sağolasın ben ona bakarım inşallah çözeriz... :)

çözemedin dimi

Geri