Astra J Temizlik Serüveni

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Herkese selam,



birkaç gün önce güneşli havayı fırsat bilip 11.11 de aracıma almış olduğum paspasları yerleştirmek, yine 11.11 de aldığım würth motor temizleyici denemek ve basınçlı yıkama makinesi + mjjc aldığımdan beri hayalim olan bulaşık deterjanı fışfışlamak için harekete geçtim. öncelikle şunu belirtmeliyim ki sonuç hayal kırıklığı çünkü bulaşık deterjanı aracın kirini zerre sökmedi. fairy firmasından davacıyım :p



maksadım fairy fışfışlamak olduğundan öyle ahım şahım bir uğraşım olmadı ama 3.5 saat zaman harcadım o_O



Öncelikle aracın kirli görüntüleriyle başlayalım;































Kirliler bu kadar. gelelim temizlikle ilgili görsellere;



lastik ve jant temizliği için 100ml 3d apc + 100ml 3d wash&wax şampuan 500ml su olacak şekilde bir karışım yaptım ve kwazar şişeyle ateş ettim.



kwazar çok işe yarıyor yav elim yorulmadan o kadar ateş ettim iyifikir






lastikleri temizlemek için temizlik malzemeleri satan yerlerde satılan halı vs temizlemekte kullanılan sert kıllı fırçalardan temin ettim. Her yıkamada lastikleri badana fırçasıyla temizlediğimi sanıyordum ama meğersem temizleyemiyormuşum :eek: kendimden utandım :confused: jantların dış yüzeylerine valet pro mavi gıllıyla giriştim. jant aralarına da geçen sene almış olduğum ve şimdiye kadar sürekli kullandığım dandik fırçayla giriştim.











video biraz sarsıntılı lütfen kusura bakmayın...



NOT: BENİM VİDEODA KULLANDIĞIM FIRÇAYA TAKILMAYIN DANDİK BİR FIRÇADIR. SİZ SAKIN BÖYLE FIRÇAYLA JANT TEMİZLEMEYİN...






Jantlarla işim bittikten sonra hemen mjjc ye sarıldım ve tabancamın ucuna taktım. fairy bulaşık deterjanı 100ml kullandım ama köpük olarak pek bir şey elde edemedim. Çok akışkan bir köpük oldu ve patır patır indi :mad: beklediğimi elde edemediğim için pek fotoğrafla uğraşmadım. çektiğim videoları youtube amcaya yükledim buyrun bulaşık deterjanı performansı...






Gelelim motor kısmına, normalde apc ile girişecektim fakat 11.11 de denemek için aldığım würth motor temizleyicisi kullanmak istedim. hem youtube amcaya farklı bir video içeriği çıksın hemde bi bakalım videolarda söylendiği kadar maharetli miymiş diyerek würth e saldırdım.






motorun temizlenmeden önceki hali:







sonraki hali:



















ertesi gün bir daha uğraşacağım diye lastiklere vs bir şey sürmedim fakat birkaç gündür hava kapalı ve ara ara yağmur atıyor...



Bunlarda bitiş görselleri:





























Biraz uzun oldu galiba kusura bakmayın :p
 

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Herkese tekrardan selam.



geçen uygulamayı paylaştığımda konu açsan daha iyiydi diye yazanlar olmuştu bu sefer ayrı konu açtım. umarım yıkamayı beğenirsiniz.



İlk mesaj 23.01.2019 da yaptığım uygulamadır, bu konuda da bulunsun istedim. Bugün yaptığım paylaşımda Geçtiğimiz cuma günü ve bugün yaptığım uygulamaları ufaktan paylaşmak istedim.



Cuma günkü uygulamada amacım ( böyle saçma sapan şeyleri merak ediyorum n'apim :) ) normal yıkama şampuanıyla köpük elde edip edemeyeceğimi görmekti. Gördüm ki ( boyumun ölçüsünü aldım ) köpük zayıf kalıyor. Şampuan miktarını arttırırsak normal köpük şampuanlarını belki yakalayabiliriz. ha bu arada gittim 3d şampuanın köpük performansını görmek için aracı yıkadım sonra tamda onun performansını gösteren videoyu sildim yanlışlıkla. çok kısa bir yerde var onu izletcez artık :)



cuma günü çok fazla fotoğraf çekemedim ama neredeyse 90 dakikalık video kaydı almıştım. videoları izlerken farkettim mi kimi zaman frikik vermişim =( kimi zaman telefonum netleme sorunu yaşamış. çok fazla videoda paylaşamayacağım galiba :(



Öncelikle farklı bir konuda araç temizlik malzemeleri üreten firmayla ilgili bir güncelleme paylaşmıştım ve dragon'un hammaddesinin TÜRKİYE'de bulunamamasından dolayı üretiminin neredeyse imkansız olduğunu belirtmiştim. Bahsi geçen firmanın kendi jant temizleyicisi olan üründen numune istemiştim. Bugün numune geldi fakat sadece 1litre göndermişler :) Ben forumdaki isteyenlere dağıtabilmek için büyük ambalaj istemiştim, dağıtıp gönderecektim fakat sadece 1litre gönderdikleri için maalesef bu mümkün olmayacak.



Cuma günkü uygulamada yaptığım işlemler sırasıyla,

1-Camın Normal Temizlenmesi

2-Camın İPA ile temizlenmesi

3-Cama kil ( çakma 3m ) Uygulanması

4-Camın Würth Cam Temizleme Spreyi ile Temizlenmesi

https://youtu.be/E80zrn3rJeI

5-Cama AutoGlym Glass Polish Uygulanması

https://youtu.be/3JaEdTS3BtY


6-Camın İPA ile temizlenmesi

7-Cama Auto Hdm Dry Glass Uygulaması ve Denemeleri

https://youtu.be/Io7WsYQQr40

8-Köpük aparatı ve 3d wash&wax ile köpük yapmaya çalışmak =)

9-Tek Kova Yıkama



Würth videosundan önceki kısımların olduğu videoyu adobe premiere programı ses dosyası olarak görüyor. O sorunu çözebilirsem onlarıda ilave ederim...
 

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Sıra geldi evvelki gün yaptığım uygulamaya,

+Gelsun mi kirliler?
-Gelsun gelsun;

9aa76k


oXX5Pb


pbbA4a


0RRX7Y


bVV1MG


Ovvb9z


8aaO2A


V99Ovy


nQQdL5


parlatanadamlardan birkaç ay önce almış olduğum fakat hiç kullanmadığım cg böcek ve zift temizleyiciyi de denemek istedim. böcek yoktur ama zift belki gözüme takılmayan vardır diye fışfışladım. neyse ki araçta zift yokmuş :)

r554M1


Jantlara tanıdığım bir kimya firmasından numune olarak denemem için gelen jant temizleme ürünüyle giriştim. Kokusu baya keskin ama bi nigrin değil, ölmüş insanların bedenlerinden üretilmiş gibi kokmuyor yani. jantı mavi kıllı valet proyla fırçalarken soluduğumda ciğerleri açtığını hissettim :) Bence temizlik ideal seviyede ( daha önce hiç sadece jant temizleme ürünü kullanmamış birisi olarak söylüyorum :) ). Ben jant temizlerken hangi ürünü kullanırsam kullanayım fırçayla girişiyorum o yüzden bana yeterli gelmiş olabilir.

buyrun numune jant temizleyicinin videosu:

https://youtu.be/cbUjiTlT6xk





Bu yıkamada mjjc ile birlikte kullandığım şampuan Sonax konsantre ( turuncu ) şampuan. 3d w&w ye göre daha iyi köpürdü ama yine bir sf şampuanı gibi değil. Elimdeki normal şampuanlar bitti ne yazık ki. fairy bulaşık deterjanı ile 3d ve sonax ın çift kova şampuanlarını denemiş oldum içimde kalmadı :)

Buyrun sonax videosu:

https://youtu.be/EYD3il8vySU



Buyrun bunlarda bitiş fotoğrafları:

bazı fotoğrafları aracı kurulamadan çekmiştim, bazılarını da kuruladıktan sonra çekmiştim ama hangisi ıslak hangisi kuru hatırlamıyorum idare ediverin artıkın :)
































bu kadeh senin şerefine emmoğlu pozları :)






Not: bu video kesme biçme vs işleri ne kadar zormuş yav. özellikle de eski pc ile render ve çıktı alma işleri ölümden beter :)

sizlere izbanda satış yapan abilerin kullandığı kalıplaşmış o sözcüklerle şimdilik veda ediyorum:

Abilerim, ablalarım, kardeşlerim;

yanlış anlamayın dilenci değilim. kendi çapımda amatör olarak detaylı temizlik ürünleri uygulayıp YouTube sitesine yüklediğim bir kanalım var. Sizlerden ufak bir destek bekliyorum...

kanala abone olursanız, videoları izlerseniz, yorum yaparsanız, beğenide bulunursanız çok sevinirim.
 

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
20,507
Tepki puanı
234
Puanları
63
Siteyi ziyaret et
Camlardaki ve kaportadaki su lekelerinin ana sebebi İzmir'in suyu. Ben bunun için aracı yıkadıktan sonra kurulama aşamasında camsil gibi ambalajlarda satılan hazır sirkeli suyu kullanıyorum, o lekelerden eser kalmıyor.
 

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Camlardaki ve kaportadaki su lekelerinin ana sebebi İzmir'in suyu. Ben bunun için aracı yıkadıktan sonra kurulama aşamasında camsil gibi ambalajlarda satılan hazır sirkeli suyu kullanıyorum, o lekelerden eser kalmıyor.

abi benim pek derdim yok su lekeleriyle. sadece ön camdaki silecek izi beni sinir ediyordu galiba ondanda kurtuldum :)
 

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Tekrardan merhaba,

bugün aracımı yine temizledim :)

konuyu fazla uzatmadan direk kirli görüntüleriyle başlıyorum.

Olmazsa olmazımız kuş b.kları :)



ve diğerleri



















test için numune olarak gönderilen jant temizleyici ürünün fırça kullanmadan gösterdiği performansı soran olmuştu. onun için bu videoyu çektim. faydalı olabildim mi bilmem :)

https://youtu.be/kMQVKtlrtCs


jantı temizlemeden önceki foto.



jantı temizledikten sonraki foto.



temizlendikten sonraki fotoğraflar.











Bir kere daha bu kadeh senin şerefine emmoğlu :)



Sizce bu parçada bir sorun var mı?

https://youtu.be/Mntg312JIgM
 

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Herkes'e tekrardan merhaba,

gündüz yaptığım uygulamayı paylaşmak istedim. İşe yetişeceğim için tüm detayları fotoğraflayamadım idare ediverin.

Hemen kirlilerle başlayalım...













Daha önceki araç yıkamalarımda mjjc köpük aparatıyla kullandığım ve artan şampuanları biriktiriyordum. Bunların içine biraz 3d ( orange degreaser ) genel yüzey temizleyicisi, birazda ceviz ekledim ve kendimce bir karışım elde edip onu davlumbazlarda ve jantlarda kullandım :)

Operasyona davlumbazlarla başladım.

Yeni temin ettiğim 3d nin davlumbaz fırçasını kullanarak tmeizlik yaptım fakat benim arabam diğer emsallerine göre biraz daha alçak olduğundan ( en olmadık yerlerde altı sürtüyor arabanın :) ) olsa gerek biraz zorlandım.

Hemen ardından lastiklere Turtle wax Jet Black setinden çıkan lastik temizleyiciyle giriştim. Bu seti beğendim. bir tane daha satın alacağım tahminimce :)

Kısa bir öncesi sonrası yapalım...








Yukarıda bahsettiğim gibi jantlara da sihirli karışımdan kullandım :)

Bence gayette iş gördü. Dört davlumbaz ve dört jantta neredeyse bir buçuk ltr ürün gitti :)

Hemen bi öncesi sonrası gelsin...






Ardından araçta birkaç zift lekesi gördüm. Onları temizlemek için yakın zamanda parlatandayılardan aldığım Cg böcek ve zift temizleyici şampuanı kullandım ( parlatandayılardaki adını unuttuğum reis en iyi seyreltme oranının 1e6 olduğunu söylemesi üzerine bende öyle seyrelttim ) ama bi halta yaramadı :)

Sonra merak ettiğim için aldığım Divortex ürünlerinden bir tanesi olan vortex plus şampuanla aracı yıkadım. Saat geç oldu videoyla uğraşamayacağım daha sonra youtube sitesine yükleyip burayada linkini eklerim...

Hava üfleme zımbırtısıyla aracın üzerindeki su damlalarının itekleyebildiğim kadarını itekledim. özellikle kapı kollarında, aynalarda ve jantlarda iş görüyor kerata :)


Yakın zamanda temin ettiğim Wizard of Gloss havluyla aracı kuruladım.




Jet Black setten çıkan uygulama süngeriyle parlatma zımbırtısını uyguladım.


Gelsin bitiş görselleri...















Bir sonraki uygulamaya kadar ( umarım çarşamba günü ) görüşmek üzere.

Bu arada yoksa siz hâlâ DetaySever youtube kanalına abone olmadınız mı? =)
 

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Herkes'e tekrardan selamlar. Bir uygulama gününü daha paylaşmak istedim :)

Uygulamayı dün yaptım ve yine sadece dış temizlik ve detaylara giriştim, muhtemelen yarın iç detaylarada girişeceğim. Bugün hava biraz kapalıydı ve bende çok yorgundum. hiç uğraşasım gelmedi :)
Bu arada yaptığım her işlemi fotoğraflayamadım bu yüzden görsel olarak pek bir şey yok elimde. İdare ediverin artık ( hoş kontrol ettiğimde 45 tane foto çekmişim. Her işlemi fotoğraflasam herhalde 100 tane foto yüklemem gerekecek :) )

Yav bu videoları düzenledikten sonra çıktı olarak almak ne kadar zor bir olay arkadaş. Eski bilgisayarla uğraşmak zormuş. ne zamandır bilgisayarı youtubedan video izlemek için kullandığımdan performansa ihtiyaç duymuyordum. Videolar için illa yeni bilgisayar alcaz :)


Konuyu fazla uzatmadan geçiyorum kirlilere;

İlk görsel olarak Turtle wax jet black kit ürününü paylaşayım dedim. En son uygulamada kullanmıştım ve kirli hali bu. belki su tutsam lastiğin temizlenmesine yeterli gelecekti ama biz öyle baştan savma işleri sevmeyiz ;)







Bir şey farkettim ki bsd kullanmaya başladıktan sonra arabanın bagaj kapağı daha çok kirlenmeye başladı :) Boncuk boncuk kir doluyor arka taraf :)





Arka planda canavarı görüyorsunuz :)







Olmazsa olmazımız kuş b.ku :)





En kötüsünü en sona bırakayım dediğim bu yer. Burasının adı ne geçiyor bilmiyorum ama son 10 yıkamadır falan gözüme gözüme batıyordu. Dedim sen mi büyüksün ben mi? çinden getirdiğim Kanca benzeri pul sökücü zımbırtılarla ağzına ağzına vurdum. Anladık ki ben büyükmüşüm :)






Bu haftaki uygulamada amacım kendi çapımda yeni karışımlar hazırlayıp o karışımları ve yakın zamanlarda stoğa eklediğim ama kullanmadığım ürünleri denemekti. Yani bu haftayı test haftası ilan ettim.

Doğrudan veya dolaylı olarak ilk defa kullandığım ürünler:

Autoglym Polar Blast, Koch Chemie Nms, Flowey b33, Wheel Woolies Fırça, Autobrite non-acidic jant temizleyici, adını UrTR GlassMix, adını UrTR MagiMix ( İsim orjinaldir sakın Magifoamdan kopya çektiğimi falan düşünmeyin ;) ) koyduğum karışımım :)


Bundan sonra deneyeceğim ürünler hakkında bilgi verebilmek için hepsine Ph testi yapmaya karar verdim.

Ph teslerine başlayalım:

Polar Blast


Ceviz


Koch Chemie Nms


UrTR MagiMix


Flowey b33


UrTR GlassMix


Autobrite non-acidic jant temizleyici



Gelelim temizlik kısmına,

MagiMix ürünümle Davlumbazlara giriştim. Fırçalamadan kirler akmaya başladı bile. 3d davlumbaz fırçasıyla giriştim tabi yinede ama ne fotoğraf ne de video çekmek aklıma gelmedi :)

https://youtu.be/vgQQBvzWZJM


Daha sonra Turtle Wax Jet Black kitten çıkan lastik temizleyici ile lastiklere daldım. Ürünün köpürme gibi bir huyu yok ama işini iyi yapıyor. Lastiklerde kullandığım halı fırçasından sonra su tutarken kahverengi kir akıyor resmen :)

Buyrun videosu:

https://youtu.be/T_n4JNEqi1Y


sonra Autobrite Brite Gel ürününü denedim. Açıkçası ürünün kokusu burnuma gelince jantlara limonlu pril bulaşık deterjanı sıkıyormuş gibi hissettim. Ürünün yoğun bir kıvamıda var. Dedim bu işte bir terslik var galiba :)

ürünün temizliği güzel. Normalde jantların dış yüzeyleri aşırı kirli değildi ama ön jantların içinde kir vardı, hiçbirinden eser kalmadı. Belki başkası beğenmez ama ben beğendim ürünü. Tahminen 4 jantta Ürünün %5 lik bir kısmını harcadım. sprey başlığı daha düzgün olsa belki daha az bile harcanabilirdi. Bir sonraki yıkamada Murat plastiğin şişelerinden çıkan başlıkla ateş edeceğim bakalım ne olacak...

Ufaktan bir inceleme videosu çektim. Buyrun videoya :)

https://youtu.be/-xaSulPZvXM


Sırada Detaylar, Magimix ile kapı eşiklerine, yakıt deposu kapağının içine ve kirli görsellerin son iki tanesinde gösterdiğim o saçma sapan yere giriştim :)













dandik mikrofiber bezle detaylara giriştiğim bölgeleri sildim ve sonrasında köpük operasyonuna başlamak için ekipmanları hazırladım.
 

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Köpük için AutoGlym PolarBlast kullandım. 100ml ürün ve yaklaşık 800-850ml su ile köpük aparatının deposunu doldurdum. Aracı tamamen köpük yaptıktan sonra karışımın yarını hâlâ duruyordu. Daha önce denediğim ürünlere göre daha kabul edilebilir bir köpük elde ettim.







Buyrun videosu:

https://youtu.be/pLUYJCcYets


çift kova yıkamasında Koch Chemie Nms kullandım. Öncelikle ürünün kokusuna bayıldım. kovaya yaklaşık 35ml kadar şampuan koydum, basınçlı makinayla köpürttüğümde biraz köpürdü ama daha sonrasında aracı yıkarken eldivende hiç köpük yoktu. sanki eldiveni suya batırıp suyla yıkıyormuşum gibi hissettim :) Belkide kullandığım şampuan miktarı çok az gelmiştir.


Kurulamayı yine Wizard ile yaptım. İlk yıkamada farkettiğim şeye yine denk geldim. Ben bu havluyu almadan önce herkes twisted pile efsane bir şey abi değdiği yerde zerre su bırakmıyor diyordu ama bende hiç öyle olmadı. gayette arkasında hav bırakıyor. elimi sürdüğümde hâlâ nemli kalıyor sildiğim yerler. yaklaşık 30sn falan geri baktığımda o nem kalmamış oluyor. Belkide ilk yıkamayı yapmadığım içindir dedim ve eve girer girmez direk havluyu yıkadım :)


Aracı kuruladıktan sonra tüm camlar dahil Sonax Bsd uyguladım. Ürünün su iticiliğini çok beğendim. Buyrun bunlarda Bu sabah çektiğim Boncuksporlar.




Lastiklere TurtleWax amcanın lastik parlatıcı ürününü uyguladım. Ürünü ilk denememde de bu seferki uygulamamda da ikişer kat sürdüm. Ürün bildiğimiz su kıvamında ama bence işini çok iyi yapıyor :) Aklıma gelmişken bir tane daha sipariş vereyim bari ;)
Dayanıklılık konusunda belki bir sarp değildir ama kullanım kolaylığı konusunda bence sarptan iyidir. Sarp ürünün uyguladıktan birkaç gün sonra çamurluklar hep sarp oluyordu :) Sarp ı geçen sene gözlemlediğimde ilk 10gün parlaklığından zerre kaybemedi ve yaklaşık 1 ay lastikler simsiyah kalmıştı. Bu ürünün açıklamasında aylarca dayanır diyor ama bana pek mantıklı gelmedi :)

Buyrun videosu:

https://youtu.be/T_n4JNEqi1Y


Son olarak jantlara bsd uyguladım ve aracı park ettim...

Gelelim uygulama sonrası fotoğraflarına:
























Bitti mi?
Bitmedi.

Bahçedeki yürüme yolunu basınçlı makinayla yıkadım. Kullanım kolaylığı hoşuma gitti.

Evin çelik kapısı ve kapının eşiği yağışlardan sonra çok kirlenmişti. Hemen sarıldım MagiMix'e, tüm eşiği ve kapıya ürünü uyguladım. bildiğin iyi iş çıkarttı kerata. Bunun patentini almam lazım ;)
MagiMix kirleri sökmeye başladıktan sonra aldım basınçlı makinamı vurdum kırbacı vurdum kırbacı. Ağır kirleri söktüm kapıdan ama kapı çok soluk ( verniği güneş yanığı olmuş araba gibi :) ) duruyor. Polisaj da yapamayız buna. Boyamak gerekecek sanırım...

Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bir sonraki uygulamada görüşmek üzere...

Ha bu arada Youtube kanalıma abone olmayı unutmayın ;)
Seviliyorsunuz......
 

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Herkese Merhaba,

İzmirde bitmek bilmeyen yağmurlardan sonra birkaç gün hava açmıştı fakat kısa süre sonra tepemizde yine kara bulutlar dolanmaya başladı.

O yağmurlu günlerden bir tanesinde kardeşim işe arabayla gitti ve geldiğinde arabamı tanıyamamıştım. Bu benim arabam olamazdı/olmamalıydı...

( biraderim diye söylemiyorum ama kendisi detaylı temizliğe tepki olarak dünyaya gelmiş birisidir. Benim uğraşlarımı ve yıkamalarımı gereksiz bulup benzincideki 1tllik köpüklü yıkamaları tercih ediyordu. )

13 nisan cumartesi günü haftalık pazarımızı yaptıktan sonra arabamı bu pis halinden kurtarmam gerekiyordu.

Kirlilerle başlayalım:































Normalde aracı köpüklemeden önce ön yıkama pek yaptığım bir şey değildir fakat hem yeni aldığım secho fx8e modeli ilaçlama pompasını denemek hemde bu kadar ağır kiri biraz bile olsa gıdıklamak gerektiğini düşündüğümden secho pompamla UrTR MagiMix fışfışladım. bunun videosunu çekmek aklıma gelmedi ama gelseydi bile sanırım video çekemezdim çünkü sechonun ucundaki nozul 10saniyede bir fırlayıp durdu, biraz moralim bozuldu ama çok uzun işim olmadığından aldırış etmedim :)

Bu arada fx8e den hariç bir tanede fx8 aldım. İkisinin basınç ve atım testini yakında paylaşırım ve kanalıma yüklerim. Babam benim kimyasallarımın değdiği zımbırtıyla ilaç atmam diye tutturunca bir tane daha pompa alma zorunluluğum doğdu ne yazıkki. halbuki ben bu akülü olan fx8e yi babam kullansın diye almıştım :)

Kirleri gıdıkladıktan sonra daha önceden köpük aparatıyla kullanmak üzere hazırladığım 100ml ag polarblast + 500ml su karışımının etkili olmayacağını düşünüp ( birkaç arkadaşada danıştıktan sonra ) karışımı 100ml flowey b33 + 500ml su olarak değiştirerek hazırlıklara başladım.

videoları birleştirmek veya değiştirmek pek zaman almıyor ama videoları çıktı almak çok uzun zaman alıyor o yüzden birkaç tanesini uğraşmadan direk yükleyeceğim :)

b33 ile yıkama öncesi video -1-

https://youtu.be/5NqmEkdeSJ4

b33 ile yıkama öncesi video -2-

https://youtu.be/E9SdkAozjLQ

b33 ile yıkama

https://youtu.be/xEsjfxnB_bE

b33 ile yıkama sonrası -1-

https://youtu.be/oEteojf-hic

b33 ile yıkama sonrası -2-

https://youtu.be/euWCyzGu7w4

bunlarda b33 sonrası fotoğrafları:













işe yetişmem gerektiği için bitiş fotoğrafları çekmek hiç aklıma gelmedi kusuruma bakmayın :)

Buyrun Videonun biraz daha düzgün olanı :)

https://youtu.be/HqbHvzHAgmA

Kanala abone olmayın unutmayın :)
 
Üst