Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

yavuzozkan link' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ürünü monte ettim. Şuan sağlıklı bir şekilde çalışıyor. Navi şahane geri görüş çok net, hızlı sayılır. Videolar çok net ve takılmadan çalıyor. Sadece canımı sıkan navimaster in kendi hopörlörünün sesi beni deli ediyor nasıl kısılacak onu da bilemiyorum. Sesini kısınca teyp ten hiç ses gelmiyor. Yani hiç ses alamıyorum. Açınca ise sorun yok ama tiz sesleri duyuyorsun! Neyse ürün hoşuma gitti fakat bu durumu bir türlü çözemedim.
hadı gozun aydın yavuz arka kamera nasıl güzel gosterıyormu arkayı

CALİBRA BG link' Alıntı:
hadı gozun aydın yavuz arka kamera nasıl güzel gosterıyormu arkayı

Sinan arka kamera gerçekten gece bile çok net gösteriyor.

Bu arada ürün resmen araca sınıf atlatıyor. Geriye sadece 4 jant kaldı :)

yavuzozkan link' Alıntı:

o zaman opc lerı hemen ısmarla ama 18 lık olsun

madmax50 link' Alıntı:
Canbus olmamasının tek olumsuz yanı usb üzerinden müzik dinlerken direksiyondan mp3 değişmiyor. Konsoldan değişiyor. Tabi bu durum cd300 için geçerli cd400'de böyle bir sorun yok. Ben androidin alınması için hiçbir neden göremiyorum. Bu cihazda gerekli olan navigasyon,arka kamera ve müzik çalar. Bunların dışında yok internete girermiş,oyunmuş, marketmiş vs. özellikler bir kez denenip sonrasında unutulan özellikler.
Sizce öyle olabilir tabi ki mantikli olan kullanılmayan özellikler için fazla para vermeye gerek yok. Android cihazın kapasitif ekranı bile onu almaya yeter. Obd2 cihazını bağlamak, uzaktan aracı çalıştırmak , ısıtmak-soğutmak, çalınma durumunda internetten aracı takip edebilmek ve motoru durdurmak, ön ve arka kamera bağlantısı yapabilmek sürüş halinde sürekli kayıt yapabilmek, navide canlı trafik bilgisi almak trafik kameralarını tespit edebilmek, radar tespiti yapmak gibi daha da artırmak mümkün.

kenangokhan link' Alıntı:
Ne yani yine 2 çıkış mı olacak ön arka hoparlörleri ayıramıyor muyuz ? Sadece sağ sol mu kalacak :(
Evet cd300 icin 2 çıkış. Cd400 de 4 çıkış. orjinal usb kullanılmaya devam ediliyor. Zaten sen ben android alamayacakmiydik.

firstemperor link' Alıntı:
Sizce öyle olabilir tabi ki mantikli olan kullanılmayan özellikler için fazla para vermeye gerek yok. Android cihazın kapasitif ekranı bile onu almaya yeter. Obd2 cihazını bağlamak, uzaktan aracı çalıştırmak , ısıtmak-soğutmak, çalınma durumunda internetten aracı takip edebilmek ve motoru durdurmak, ön ve arka kamera bağlantısı yapabilmek sürüş halinde sürekli kayıt yapabilmek, navide canlı trafik bilgisi almak trafik kameralarını tespit edebilmek, radar tespiti yapmak gibi daha da artırmak mümkün.

Nasıl yani OBD2 bağlantısı var mı? cihazın. Olsa bile araca özel bir uygulama gerekir sizin bahsettiklerinizin yapılması için. OBD bağlantısı var ve ecuya müdahale edebilen bir cihaz için 2 hatta 3 bin verip bu cihazı söker atarım  :)

madmax50 link' Alıntı:
Nasıl yani OBD2 bağlantısı var mı? cihazın. Olsa bile araca özel bir uygulama gerekir sizin bahsettiklerinizin yapılması için. OBD bağlantısı var ve ecuya müdahale edebilen bir cihaz için 2 hatta 3 bin verip bu cihazı söker atarım  :)
mustafa iş işten gectı artık alınmış alınmıştır  :D

yavuzozkan link' Alıntı:

Yavuz hayırlı olsun, güle güle kullan. (:

CALİBRA BG link' Alıntı:
mustafa iş işten gectı artık alınmış alınmıştır  :D

Abi sorun değil sökmem 20 dakikamı başkasına satmam birkaç günümü alır :)

Bu obd bağlantılı cihazlar hakkında bilgisi olan var mı?

madmax50 link' Alıntı:
Abi sorun değil sökmem 20 dakikamı başkasına satmam birkaç günümü alır :)

Bu obd bağlantılı cihazlar hakkında bilgisi olan var mı?
mustafa aslında daha once bızım sıtede bu işi yapan vardı ma tam olarak hatırlayamıyorum şimdı kımdı.sıteyı bayağı bı kurcalaman lazım can nın dedığı doğru obd cıhazı bağlanabılıyor

Geri