Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Üzerinde gelen de son güncellemelerden biri ama bülent abinin verdiği en son versiyon. Neyse ben de suan için üzerindekini kullanacağım.

Bu arada bana video boyutlandırma programı lazım yani 800x400 ölçüsüne çekmem lazım videoları. Bir de videolar mp4 formatında usb den çalışıyor mu bilmiyorum? Eğer fotmatı avi yapmam gerekirse onun içinde program lazım.

yavuzozkan link' Alıntı:
Bu arada bana video boyutlandırma programı lazım yani 800x400 ölçüsüne çekmem lazım videoları. Bir de videolar mp4 formatında usb den çalışıyor mu bilmiyorum? Eğer fotmatı avi yapmam gerekirse onun içinde program lazım.
Sana güzel bir site tavsiye edeyim. Bu sitede youtube videolarını istediğin formata dönüştürüp indirebilirsin.Çözünürlüğe fazla takılma cihaz boyutlandırarak tam ekran gösteriyor. Avi kullanabilirsin.

http://ytconv.net/

video conerterı özel mesajladım.

Teşekkür ederim mustafa şimdi hallediyorum

Mustafa tekrardan güle güle kullan kardeşim. Mp3 degistirememe olayı canbustan kaynaklanıyor olabilirim? Cd takip onda denedinmi? Canbusa girip tuş atamalarını tekrar yapmayı denermisin? Satıcı arkadasa ben simdi mesaj atıp sorayım hemen.

firstemperor link' Alıntı:
Mustafa tekrardan güle güle kullan kardeşim. Mp3 degistirememe olayı canbustan kaynaklanıyor olabilirim? Cd takip onda denedinmi? Canbusa girip tuş atamalarını tekrar yapmayı denermisin? Satıcı arkadasa ben simdi mesaj atıp sorayım hemen.

Arkadaşlar başında beri yalış düşünüyoruz. Bu cihaz canbus özellikli değil. Yani araç sistemine bağlanmıyor ve harici olarak çalışıyor. Basitçe aux ile ses girişine bağlı bir tablet bilgisayar diyebiliriz. Araç menüsünü okuyabiliyor ama entegre olamıyor.

Bu yüzden kendi üzerinde çalışan uygulamalar sadece ön panel tarafından kontrol edilebiliyor. Cd ve radyo zaten araç cihazından çalışıyor.

Ayrıca cihazda bir hata daha var. Araç anahtarı üzerinde değilken sistem açılıp sonra kapatılınca, kapılar açılınca tekrar açılıyor. Anahtar çekilip kapatılınca sorun yok. Bu can sıkıcı bir durum zira kapılar kilitlensede cihaz açık kalıyor.

Mustafa ürün Aracın Canbus i ile iteşimle çalışıyor. Hatta şöyle söyleyeyim sen eğer ürünün arkasındaki kabloları kontrol et. çünkü biz dün servisle görüştük ürünün çalışması için sadece canbus bağlantısı yapan beyaz kablonun montajı yeterli dendi.

yavuzozkan link' Alıntı:
Mustafa ürün Aracın Canbus i ile iteşimle çalışıyor. Hatta şöyle söyleyeyim sen eğer ürünün arkasındaki kabloları kontrol et. çünkü biz dün servisle görüştük ürünün çalışması için sadece canbus bağlantısı yapan beyaz kablonun montajı yeterli dendi.

Yok abi canbus ayrı bir olay. İletişim sadece ön panelle gerçekleşiyor. Canbus olsaydı bluetooth'da direksiyon kontrolleri çalışırdı.

Teknik sorumlu Serkan beyin sorularıma cevapları

1. Tv anteni aracın hangi bölümüne yerleştirilecek
2. USB çıkışı kaç adet ve aux girişi kısmına montaj yapabiliyormuyuz.
3. CD300 ile ilgili herhangi bir uyum sorunu var mı?
4. Cd300 telefon özelliği olmadğı için direksiyon kontrolü çalışmıyor, navimaster ile direksiyondan telefon tuşu çalışıyor mu?
5. Wifi üzerinden internet bağlantısı mevcut mu?
6. Geri görüş kamerası beraberinde geliyor mu?

1. Tv anteni arac n hangi b l m ne yerle tirilecek

Analog TV yayınları çok iyi performe etmemektedir. Bu yıl Türkiyede dijital yayın DVBT2 başlayacaktır, bununla araçlarda net TV izlemek mümkün olucaktır. TV antenini biz genelde on cam yanı sutunun icinde birakiyoruz gorunmeyecek bicimde, ama siz deneyerek en iyi ceken yere montajını yapabilirsiniz, on cam kucuk kelebek cam icine mesala,

2. USB  k    ka  adet ve aux giri i k sm na montaj yapabiliyormuyuz.

USB girişi 1 asetdir, fakat standart bir USB coklayıcısını o girişe bağlayabiliyorsunuz. Eger aracınızda var ise orijinal USB girişi aynı şekilde çalışmaya devam ediyor, Biz USB yi torpido gozune cekiyoruz, ancak vites kolu onune de cekmek mumkun.

3. CD300 ile ilgili herhangi bir uyum sorunu var m ?

Uyum sorunu yoktur. Yzılımı CD400 den değişiktir. şu andaki orijinal ekranı yine aynı şekilde ekranın alt tarafında çıkmaktadır. ALT CD Radyo kısmı orijinali kullanılmaktadır.

4. Cd300 telefon  zelli i olmad  i in direksiyon kontrol  al  m yor, navimaster ile direksiyondan telefon tu u  al  yor mu?

Malesef bizim cihazımızın eksik olduğu bir nokta budur. Bziim cihazımızda aracın beyin kısmına bağlantı yoktur(can bus), ana cihaza sadece AUX kısmından ses girişi yapmaktadır. Eger radyo dinlenirken telefon gelirse direksiyondan SRC tusuna bir defa basarak AUX a gecip, konusmayı başlatmanız gerekmektedir. Direksiyon kumandalarındna sadece ses kontrolu yapılabilir.

5. Wifi  zerinden internet ba lant s  mevcut mu?

wifi su anda mevcut degildir. yazılım gelistirmesi yapılmaktadır. 3G ile internet bağlantısı mevcuttur.

6. Geri g r  kameras  beraberinde geliyor mu?

Geri gorus kamerası satın aldığınız yere göre genelde içinde gelmektedir.

madmax50 link' Alıntı:
Teknik sorumlu Serkan beyin sorularıma cevapları

1. Tv anteni aracın hangi bölümüne yerleştirilecek
2. USB çıkışı kaç adet ve aux girişi kısmına montaj yapabiliyormuyuz.
3. CD300 ile ilgili herhangi bir uyum sorunu var mı?
4. Cd300 telefon özelliği olmadğı için direksiyon kontrolü çalışmıyor, navimaster ile direksiyondan telefon tuşu çalışıyor mu?
5. Wifi üzerinden internet bağlantısı mevcut mu?
6. Geri görüş kamerası beraberinde geliyor mu?

1. Tv anteni arac n hangi b l m ne yerle tirilecek

Analog TV yayınları çok iyi performe etmemektedir. Bu yıl Türkiyede dijital yayın DVBT2 başlayacaktır, bununla araçlarda net TV izlemek mümkün olucaktır. TV antenini biz genelde on cam yanı sutunun icinde birakiyoruz gorunmeyecek bicimde, ama siz deneyerek en iyi ceken yere montajını yapabilirsiniz, on cam kucuk kelebek cam icine mesala,

2. USB   k    ka  adet ve aux giri i k sm na montaj yapabiliyormuyuz.

USB girişi 1 asetdir, fakat standart bir USB coklayıcısını o girişe bağlayabiliyorsunuz. Eger aracınızda var ise orijinal USB girişi aynı şekilde çalışmaya devam ediyor, Biz USB yi torpido gozune cekiyoruz, ancak vites kolu onune de cekmek mumkun.

3. CD300 ile ilgili herhangi bir uyum sorunu var m ?

Uyum sorunu yoktur. Yzılımı CD400 den değişiktir. şu andaki orijinal ekranı yine aynı şekilde ekranın alt tarafında çıkmaktadır. ALT CD Radyo kısmı orijinali kullanılmaktadır.

4. Cd300 telefon  zelli i olmad   i in direksiyon kontrol   al  m yor, navimaster ile direksiyondan telefon tu u  al   yor mu?

Malesef bizim cihazımızın eksik olduğu bir nokta budur. Bziim cihazımızda aracın beyin kısmına bağlantı yoktur(can bus), ana cihaza sadece AUX kısmından ses girişi yapmaktadır. Eger radyo dinlenirken telefon gelirse direksiyondan SRC tusuna bir defa basarak AUX a gecip, konusmayı başlatmanız gerekmektedir. Direksiyon kumandalarındna sadece ses kontrolu yapılabilir.

5. Wifi  zerinden internet ba lant s  mevcut mu?

wifi su anda mevcut degildir. yazılım gelistirmesi yapılmaktadır. 3G ile internet bağlantısı mevcuttur.

6. Geri g r   kameras  beraberinde geliyor mu?

Geri gorus kamerası satın aldığınız yere göre genelde içinde gelmektedir.
Aynı cevapları aldım bende. Cihazda canbus yok. Ama yazılım üzerinde çalışıyormuş.

Geri