Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

firstemperor link' Alıntı:
Ben astra j için henüz almadım focus için almıştık arkadaşa o da kapasitif ekran değildi. Android cihazı sizin sayın aldığınız yerden alacağım bende, evet katalog bilgilerini yazdım çıkışlar için
androıdı ne zaman alıyorsun can

Arkadaşlar eğer bilgisi olan arkadaşım varsa bana yardımcı olmasını bekliyorum. Video boyutu - formatı gibi konularda sıkıntı çekiyorum..

Örneğin videoları avi formatına çevirdim avi de takılmalar oldu. görüntüyü 800X400 e ayarlayacağım fakat 4/3 mü 16/9 mu ayarlamam lazım bu konuyu çözemedim. Şimdi MPEG e çevireceğim ve deneyeceğim. tavsiyesi olan arkadaşım var mı?

yavuzozkan link' Alıntı:
Arkadaşlar eğer bilgisi olan arkadaşım varsa bana yardımcı olmasını bekliyorum. Video boyutu - formatı gibi konularda sıkıntı çekiyorum..

Örneğin videoları avi formatına çevirdim avi de takılmalar oldu. görüntüyü 800X400 e ayarlayacağım fakat 4/3 mü 16/9 mu ayarlamam lazım bu konuyu çözemedim. Şimdi MPEG e çevireceğim ve deneyeceğim. tavsiyesi olan arkadaşım var mı?
ben direk mozilla eklentisiyle youtube mp4 formatında indirip izliyorum,bazı videoların görüntülerini açmıyor fakat ses var,sanırım görüntü boyutu 800x400 den büyük olduğu için açmıyor, ama servisin tavsiye ettiği mpeg formatıydı takılma fazla olmaz demişti..

Mpeg 1 mi 2 mi ve bu mozilla eklentisinin adı ne Deniz?

yavuzozkan link' Alıntı:
Mpeg 1 mi 2 mi ve bu mozilla eklentisinin adı ne Deniz?
Yavuz aviler sorunsuz çalışıyor, görüntü boyutuna fazla takılma 800x400 üzeri olsun yeter. Converter ile avi çeviriyorsan codec değiştir öyle dene. Converter ile hiç uğraşma youtube deklentileri ile videoları mp4 olarak indir. 480p indirmen yeterli.

yavuz Video DownloadHelper diye bir eklenti onu kurduktan izlediğin videoyu eklentinin sonra sağ üstteki simgesine tıklayıp indiriyorsun..

madmax50 link' Alıntı:
Yavuz aviler sorunsuz çalışıyor, görüntü boyutuna fazla takılma 800x400 üzeri olsun yeter. Converter ile avi çeviriyorsan codec değiştir öyle dene. Converter ile hiç uğraşma youtube deklentileri ile videoları mp4 olarak indir. 480p indirmen yeterli.

Mustafa videoları MP4 indirdim ve açmadı hiç ne ses ne de görüntü hiçbir şey yok !

Deniz bu arada dediğin eklentiyi indirdim şahane bir program . teşekkürler

2amype7y.jpg

Şuan resimde convert yapmaya çalıştığım dosya araba da takılarak çalıştı. Avi olmasına rağmen. Aşağıda seçeneklerde mpeg e çevireyim diyorum ama hangisi karar veremedim. Ne yapacağımı sapıttım inanın. Ne zor işmiş video işleme! Eğer elinizde çalışan bir video varsa bana mail atarsanız sevinirim.

mpeg2 seçeceksiniz. evet video render işlemi zordur ve uzun sürer güçlü bilgisayar ister. cyclone bölümünde paylaşılıyordu klipler oraya bir bakın isterseniz

Neyse üründe bir versiyon hatası varmış bana denk geldi :( neyse ilgili arkadaşlar hemde çok. Hemen başka bir ürünü test edip bana gönderecekler sağolsunlar ve ondan sonra bakacaz video işlerine

Geri