Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

GNSpower link' Alıntı:
Yavuz hayırlı olsun, güle güle kullan. (:

Teşekkürler doğan !:)

CALİBRA BG link' Alıntı:
mustafa aslında daha once bızım sıtede bu işi yapan vardı ma tam olarak hatırlayamıyorum şimdı kımdı.sıteyı bayağı bı kurcalaman lazım can nın dedığı doğru obd cıhazı bağlanabılıyor

Şimdi OBD cihazı bağlanabiliyor ama olay çok farklı boyutta. OBD girişine soketi takıp bluetooth aparatı ile kablosuz bluetooth bağlantısı hazır hale gelir. Cihazda bluetooth üzerinden obd ile bağlantı kuruyordur. Burada android uyumlu birçok yazılım var ama windows versiyonuna göre çok basit kalıyorlar. Yukarıda arkadaşın bahsettiği konuların obd cihazı ile yapılmasına şaşırdım.

Ben bağlantı kurabiliyorum obd2 cihazın var bluetooth ile android telefonundan torq pro programı ile hertürlü sensoru okuyabiliyorum arıza lambası yakarsa arızayı okuyabiliyor ve arızayı ecudan silebiliyorum. Sitedede Source milli arkadasimizda var o da uzaktan aracı kontrol edebiliyordu farları açıyor silecekleri çalıstirip camları yıkıyor falan filan birsürü şey yani aracın koltuğuna oturmadan telefonundan yapabiliyor. Youtube da videolari vardı. Odak Tarık da biliyor bunları

firstemperor link' Alıntı:
Evet cd300 icin 2 çıkış. Cd400 de 4 çıkış. orjinal usb kullanılmaya devam ediliyor. Zaten sen ben android alamayacakmiydik.

Onda da durum aynı mı olacak. Benim gönlüm zaten androidden yana

Ben bağlantı kurabiliyorum obd2 cihazın var bluetooth ile android telefonundan torq pro programı ile hertürlü sensoru okuyabiliyorum arıza lambası yakarsa arızayı okuyabiliyor ve arızayı ecudan silebiliyorum. Sitedede Source milli arkadasimizda var o da uzaktan aracı kontrol edebiliyordu farları açıyor silecekleri çalıstirip camları yıkıyor falan filan birsürü şey yani aracın koltuğuna oturmadan telefonundan yapabiliyor. Youtube da videolari vardı. Odak Tarık da biliyor bunları

Şimdi bu özellik için android sistem şart değil bunları cebimdeki telefonla da yapabilirim önemli olan bluetooth obd soketi. Ben android cihaz için 2 kat fazla ödenmesine karşıyım.

madmax50 link' Alıntı:
Şimdi OBD cihazı bağlanabiliyor ama olay çok farklı boyutta. OBD girişine soketi takıp bluetooth aparatı ile kablosuz bluetooth bağlantısı hazır hale gelir. Cihazda bluetooth üzerinden obd ile bağlantı kuruyordur. Burada android uyumlu birçok yazılım var ama windows versiyonuna göre çok basit kalıyorlar. Yukarıda arkadaşın bahsettiği konuların obd cihazı ile yapılmasına şaşırdım.
Saydığım projelerin hepsi obd ile yapılmıyor bir kısmı android ile yapılacak, linux kullanıldığı için açık kaynak bulmak daha kolay, birde wince ile windowsu birbirine karıştırmayalım. Windows kullanılması halinde daha çok proje yapılabilir, sanırım Hasanacar abimiz yapmıştı, bagajinda bir mini pc vardı.

kenangokhan link' Alıntı:
Onda da durum aynı mı olacak. Benim gönlüm zaten androidden yana
Hayır androidde çıkışlar ayrı 4x50 w. Ayrıca amfi cikislarida var

Saydığım projelerin hepsi obd ile yapılmıyor bir kısmı android ile yapılacak, linux kullanıldığı için açık kaynak bulmak daha kolay, birde wince ile windowsu birbirine karıştırmayalım. Windows kullanılması halinde daha çok proje yapılabilir, sanırım Hasanacar abimiz yapmıştı, bagajinda bir mini pc vardı.

Abi ben anlamıyorum obd ile giriş olmadan nasıl yapılacak bu iş? Araç kontrolü için obd bağlantısı şart. Android,ce,windows farketmez. Galiba siz otodiag programından bahsediyorsunuz. Uzaktan farları yakıyor, camları açıyor vs. Bu işin androidle alakası yok obd soketine takılan bluetooth aparatı sayesinde her telefon bağlanır. Otodiag cep telefonları için kullanışlı araç içindeki android sistemle bunun alakasını çözemedim.

Hayır androidde çıkışlar ayrı 4x50 w. Ayrıca amfi cikislarida var

Hangi marka bu android. Siz kullanıyormusunuz yoksa katalogdaki 4x50 watt yazısına göremi yazıyorsunuz?

Ben astra j için henüz almadım focus için almıştık arkadaşa o da kapasitif ekran değildi. Android cihazı sizin sayın aldığınız yerden alacağım bende, evet katalog bilgilerini yazdım çıkışlar için

Geri