- Konuyu Başlatan
Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları
Hııım bana da yanlış bilgi aktarmışlar..
Hııım bana da yanlış bilgi aktarmışlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yavuz diğer cihazlarda durum nedir? varmı canbus özelliği olan. Yani navigasyon sesini auxa bağlanmadan verebilen. Hepsi aux ile bağlanıyor sanırım.yavuzozkan link' Alıntı:Hııım bana da yanlış bilgi aktarmışlar..
Android dışında hepsi böyle sanırım. Cyclone kullananlara sormak lazımmadmax50 link' Alıntı:Yavuz diğer cihazlarda durum nedir? varmı canbus özelliği olan. Yani navigasyon sesini auxa bağlanmadan verebilen. Hepsi aux ile bağlanıyor sanırım.
firstemperor link' Alıntı:Android dışında hepsi böyle sanırım. Cyclone kullananlara sormak lazım
firstemperor link' Alıntı:Android dışında hepsi böyle sanırım. Cyclone kullananlara sormak lazım
madmax50 link' Alıntı:Cihaza gelecek olursak benim açımdan hayal kırıklığı oldu. Ben cd300 sistemin ses çıkışını beğenmiyordum ama navimaster orjinal ses sisteminin çıkışını kullanıyormuş. Yani ses kalitesi değişmeyecek aynı sistemle yola devam![]()
Bildigim kadariyla necvox eski modelleri aux tan baglanmiyor.madmax50 link' Alıntı:Yavuz diğer cihazlarda durum nedir? varmı canbus özelliği olan. Yani navigasyon sesini auxa bağlanmadan verebilen. Hepsi aux ile bağlanıyor sanırım.
firstemperor link' Alıntı:Kısaca canbus istediğimiz tuşa istedigimiz komutu eklememize yarıyor. Android sistemlerde kesinlikli Canbus var tecrübe ile sabittir. Kenan cihaz sistemin aracın unitesini kullanıyorsa yapabileceklerini ana unitenin yapacaklariyla sınırlı. Zaten Navimaster alan arkadaşlar işin daha çok görsel kısmıyla ilgileniyorlardi, fiyat performans açısından iyi bir cihaz android cihazın yarı fiyatına neredeyse.