Arabanın farlarını değiştirdim üzerindeki zenonlarda philips marka photon serisi olması lazım arıza lambabası yakmaz demişlerdi (denizli sigmatürk de) ama arıza lambası yanıyo ne yapıcam bilemedim. sonrasında başka marka zenonlar denedik (MFK gibi) arıza lambası yakmaz diye ama arıza kaydını cihaza bağlayıp silmek gerekiyomuş sanırım. yeni astralar ve insignalar için farklı cihaz oluyomuş bizim elektirikçidede o yokmuş o yuzden arızayı silemedim daha sonrasında denicem tekrar. şimdilik arıza lambam yanıyo. böyle birşey başına gelen oldumu ne yapabilirim hangi marka zenon almalıyım, yardımcı olacak varmı diye size danışmak istedim. arabamın modeli ASTRA J 1,3 EDİTİON 2013 MODEL daha 1 hafta önce aldım. yadımcı olursanız çok sevinirim arıza ikazlarını görüp durmak çok sinir bozucu. ve merak ettiğim birşey daha arabanın garantisiyle ilgili bir problem yaşarmıyım?
farlarla ilgili sorularınıza gelince aydınlatma mükemmel görünt harika heleki u şeklindeki neon lambaları arabaya ayrı bi hava katıyo. orjinal mercekli afl farlardan tek farkı sağ sola dönmemesi onun dışında aydınlatma harika uzun kısa zenon ve mercekli olunca ne karşıdaki adamın gözünü alıyo nede sizin görüşünüzü etkiliyo kesinlikle tavsiye ediyorum çok kaliteli ve orjinal bir ürün. bu farı kim çıkarmış nasıl çıkarmış çok araştırmadım ama üzerinde GM kodları var ve zaten elinize aldıgınızda orjinalliğini hissediyosunuz. ben bunu ikinci el aldım. sıfır 2000 lira linkinide vereyim hiç indirim yapmıyolar ve zenon lambaları hariç fiyatı bu bunuda unutmayın. ekstra 350 lira zenon parası vericeksiniz montaj falan 2.400 lirayı buluyor.
farlarla ilgili sorularınıza gelince aydınlatma mükemmel görünt harika heleki u şeklindeki neon lambaları arabaya ayrı bi hava katıyo. orjinal mercekli afl farlardan tek farkı sağ sola dönmemesi onun dışında aydınlatma harika uzun kısa zenon ve mercekli olunca ne karşıdaki adamın gözünü alıyo nede sizin görüşünüzü etkiliyo kesinlikle tavsiye ediyorum çok kaliteli ve orjinal bir ürün. bu farı kim çıkarmış nasıl çıkarmış çok araştırmadım ama üzerinde GM kodları var ve zaten elinize aldıgınızda orjinalliğini hissediyosunuz. ben bunu ikinci el aldım. sıfır 2000 lira linkinide vereyim hiç indirim yapmıyolar ve zenon lambaları hariç fiyatı bu bunuda unutmayın. ekstra 350 lira zenon parası vericeksiniz montaj falan 2.400 lirayı buluyor.