Astra j Led Far Zenon Arıza Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hbarcın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hbarcın

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabanın farlarını değiştirdim üzerindeki zenonlarda philips marka photon serisi olması lazım arıza lambabası yakmaz demişlerdi (denizli sigmatürk de) ama arıza lambası yanıyo ne yapıcam bilemedim. sonrasında başka marka zenonlar denedik (MFK gibi) arıza lambası yakmaz diye ama arıza kaydını cihaza bağlayıp silmek gerekiyomuş sanırım. yeni astralar ve insignalar için farklı cihaz oluyomuş bizim elektirikçidede o yokmuş o yuzden arızayı silemedim daha sonrasında denicem tekrar. şimdilik arıza lambam yanıyo. böyle birşey başına gelen oldumu ne yapabilirim hangi marka zenon almalıyım, yardımcı olacak varmı diye size danışmak istedim. arabamın modeli ASTRA J 1,3 EDİTİON 2013 MODEL daha 1 hafta önce aldım. yadımcı olursanız çok sevinirim arıza ikazlarını görüp durmak çok sinir bozucu. ve merak ettiğim birşey daha arabanın garantisiyle ilgili bir problem yaşarmıyım? 

farlarla ilgili sorularınıza gelince aydınlatma mükemmel görünt harika heleki u şeklindeki neon lambaları arabaya ayrı bi hava katıyo. orjinal mercekli afl farlardan tek farkı sağ sola dönmemesi onun dışında aydınlatma harika uzun kısa zenon ve mercekli olunca ne karşıdaki adamın gözünü alıyo nede sizin görüşünüzü etkiliyo kesinlikle tavsiye ediyorum çok kaliteli ve orjinal bir ürün. bu farı kim çıkarmış nasıl çıkarmış çok araştırmadım ama üzerinde GM kodları var ve zaten elinize aldıgınızda orjinalliğini hissediyosunuz. ben bunu ikinci el aldım. sıfır 2000 lira linkinide vereyim hiç indirim yapmıyolar ve zenon lambaları hariç fiyatı bu bunuda unutmayın. ekstra 350 lira zenon parası vericeksiniz montaj falan 2.400 lirayı buluyor.

Ekli dosyalar

• Ads.webp
    Ads.webp
    8.6 KB · Görüntüleme: 231
  • Adz.webp
    Adz.webp
    14.1 KB · Görüntüleme: 228
  • Adasdsýz.webp
    Adasdsýz.webp
    16.4 KB · Görüntüleme: 227
  • asfgf.webp
    asfgf.webp
    20.8 KB · Görüntüleme: 224
Ynt: Astra j Led Far Zenon Arıza Lambası

valla orjinalinden on kat daha güzel duruyor.ama fiyatı biraz tuzluymuş.(öğrenciye göre tuz gölü) :)

sallierim link' Alıntı:
valla orjinalinden on kat daha güzel duruyor.ama fiyatı biraz tuzluymuş.(öğrenciye göre tuz gölü) :)

orjinalin yerini tutmaz :)

Farlar cok guzel,fakat cok pahaliymis

güzel bi ürün, fiyatı düşerse bende almayı düşünürüm  ::)

farlar çok guzel gule gule kullanın fakat 2400 lıra duyunca pek bı cekıcılıgı  kalmadı :) zevk meselesı tabi :)

2500 liraya far almak ne kadar mantıklı diye düşündüm düşündüm sonra sen öğrencisin kendine gel dedim ve sustum :(

zevkler tartışılmaz, beğenmek kişiden kişiye değişir benim çok hoşuma gitti, araba bayide beklerken aldım farları, araba çıkar çıkmazda hemen taktırdım çok memnunum. şimdilik tek sıkıntı var oda farla ilgili değil zenon olduğu için arıza lambası. bunun içinde yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum. fiyat yönünden yüksek diyen arkadaşlar ikinci elini takip etsin derim. ikinci el yarı fiyatına temin edebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• 02.webp
    02.webp
    19.6 KB · Görüntüleme: 207
  • 01.webp
    01.webp
    21.2 KB · Görüntüleme: 206
  • 03.webp
    03.webp
    11.6 KB · Görüntüleme: 207
  • karþýlaþtýrma.webp
    karþýlaþtýrma.webp
    37.3 KB · Görüntüleme: 9

hbarcın link' Alıntı:
zevkler tartışılmaz, beğenmek kişiden kişiye değişir benim çok hoşuma gitti, araba bayide beklerken aldım farları, araba çıkar çıkmazda hemen taktırdım çok memnunum. şimdilik tek sıkıntı var oda farla ilgili değil zenon olduğu için arıza lambası. bunun içinde yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum. fiyat yönünden yüksek diyen arkadaşlar ikinci elini takip etsin derim. ikinci el yarı fiyatına temin edebilirsiniz.

Peki çıkan farlarınızı ne yaptınız?

hayırlı olsun yeni aracınız ve farlarınız çok güzel görünüyor, obd2 cihazı ile arızayı silebilirsiniz hatta antalyada olsaydınız 2 dakikada silerdim ben o arızayı ama tekrar verirmi bilemem. forumda xenon kullanan arkadaşlar var uygun kit için yardımcı olacaklardır. obd2 cihazını kendiniz almak isterseniz fiyatı çok değil şu konuyu inceleyin derim, cihaz arıza kodlarını okuyabiliyor ve silebiliyor http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=9629.0

Geri