Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim edıtıon makyajlı kasa aracıma Sport ledli far aldım bugün taktırmayı düşünüyorum arıza ışığı yaktırmamanın yolu nedir stop lambaları yanmadan far kapalı gündüz farlarını arızasız yakmanın formülü yokmudur
Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim edıtıon makyajlı kasa aracıma Sport ledli far aldım bugün taktırmayı düşünüyorum arıza ışığı yaktırmamanın yolu nedir stop lambaları yanmadan far kapalı gündüz farlarını arızasız yakmanın formülü yokmudur
O ledler normalde Astra'nın orjinal donanımı olduğu için UEC den konfigürasyon değişikliği yaparak o sorunu çözmek mümkün. Ben yakın zamanda servise gidip halledeceğim inşallah o işi, detaylarını buradan yazarım.
Kemal abinin dediği gibi 2 sedan araçta denedik ama sonuç olumsuz. Ayrıca fotoğrafta görülen tel çok amatörce kısa devreye açık bir uygulama. Ayrıca uygulama yanlış görünüyor ilk mesajı iyi inceleyin ve bağlantıda ledin üzerindeki gibi bir tel kullanın. HB üzerinde 6 araçta sorun yaşanmadı sorunsuz arıza ışığı yanmıyor.