Ynt: Astra J 2012 değişiklikleri
Evet Astra J de kaputta amortisör yok , astra H ta vardı neden kaldırmışlar anlamadım
Evet Astra J de kaputta amortisör yok , astra H ta vardı neden kaldırmışlar anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sn swift hersey maliyet odaklı stratejilerle çözülemez. ürünle birlikte lanse ettiginiz özelliklerden, donanımlardan veya aksesuarlardan birini zamanla kaldırıyorsanız(-ki her yeni modelde bir eksiklik var), buna şark kurnazlığı denir. 1 euro etmez ama binlerce satışta binlerce euro maliyet tasarrufu mantıgınız, çok uluslu şirketlere yakışmayan bir maliyet politikasıdır. elbette lüfthansa hava yolları, 2001-2002 havacılık krizinde(11 eylülün hemen sonrası) kahvaltılardaki zeytin sayısını 3 adet azaltarak milyonlarca dolarlık tasarruf saglamıştı. ancak şirket krizde ayakta kalabilmek adına tasarruf tedbirlerine başvurmuştu.Swift link' Alıntı:Led 1 euro etmez herhalde ama mesela torpido rafı 1 euroya yakındır belki. Ama toplam fatura bedeli yılda bir kaç yüzbin euroyu bulur, satış sayısına göre. Zararda olan bir firma için her kuruş önemli. Böyle ufak tırtıklamalar ile yılda milyonlarca euro kar (ya da az zarar) ediliyor. Kendi içinde gayet mantıklı bence.
zaten yeni astra için bu sloganHaKaN link' Alıntı:[quote author=MeRt link=topic=1660.msg47594#msg47594 date=1316629715]
hangi marka kullanıyor unuttum ama bizim Astralar için biçilmiş kaftan bence Astranızı kullanırken eve uzun yoldan dönmek isteyeceksiniz
evt hakkaten çok güzel olmuşthejazz link' Alıntı:http://www.vauxhall.co.uk/bypass/download/gb/NewAstraHatchback-SportsTourerBrochure.pdf
4. sayfadaki beyaz Astra'nın jantları ve ön tamponuna dikkat çekerim, çok güzel olmuş.
yeni katalogda sadece siyah diye geçiyor, carbon siyah da muhtemelen bildiğimiz siyah dırtomacco link' Alıntı:Şuanda siyah renk ne diye geçiyor benim sipariş formuna carbon siyah yazılmış aklıma takıldı şimdi farklı bir siyah mı diye?