Ynt: Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri
10500 km, 5,2 lt/100 km. I love CDTI
10500 km, 5,2 lt/100 km. I love CDTI
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dizel partikül filtresi temizliği yapılıyodur o esnada.ylc link' Alıntı:Arkadaşlar dün 15 km falan kullandıktan sonra parkettim biraz sıkıştırdığım için hemen stop etmedim bu arada menüyü kurcalarken anlık tüketim 1.9 da idi klima falan kapalı. Havalandırmayı da kapadım düşmedi radyo falan hepsini kapadım yine değişmedi. Klimayı açtım 2.2 ye çıktı hatta bir ara 2.5 falan bile gösterdiği oldu.
Bugün çalıştıdım 0.9 da soğuk olarak çalıştı.
Acaba neden olmuş olabilir.
Araç olduğu yerde çalışıyordu. Ekranda da bişey farketmedim. Partikül filtresi için 2000 devir üzeri kullanım istiyor diye biliyordum. Ama dediğiniz muhtemel.sohayli link' Alıntı:Dizel partikül filtresi temizliği yapılıyodur o esnada.
Uyarı vermeyebiliyor ama yapıyor yine de. Kötü yakıt almışşınızdır muhtemelen. Onun dışında sürekli 0.9 civarı devam ediyorsa tüketim, bakım zamanı yaklaşmış olabilir hava filtresini temizlemeyi deneyin.ylc link' Alıntı:Araç olduğu yerde çalışıyordu. Ekranda da bişey farketmedim. Partikül filtresi için 2000 devir üzeri kullanım istiyor diye biliyordum. Ama dediğiniz muhtemel.
Teşekkür ediyorum. Bakım zamanı yaklaştı gerçi daha 5000 km var ama yıl olarak dolmak üzere. Isınana kadar 0.9 larda sonra 0.5 lere kadar iniyor. (Nadir de olsa görüyorum). Çevap için Teşekkür ederim.sohayli link' Alıntı:Uyarı vermeyebiliyor ama yapıyor yine de. Kötü yakıt almışşınızdır muhtemelen. Onun dışında sürekli 0.9 civarı devam ediyorsa tüketim, bakım zamanı yaklaşmış olabilir hava filtresini temizlemeyi deneyin.