Astra H Navigasyon Nasıl Olmuş ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cruel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cruel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese selam. Geçen gün banka kredisi neticesinde bankanın bana hediye olarak göndermiş olduğu navigasyon cihazını bu site sayesinde astra h kasa aracıma taktım. Dediğim gibi esin kaynağım bu site ve bundan dolayı burdaki arkadaşların hepsine teşekkür ederim.

İlk olarak Cd, Radyo çalarımızı etrafında bulunan 4 adet deliğe ince bir tornavida sokarak çıkarıyoruz. Ben kablolarını çıkarmadım bu şekilde bir zorluğu olmadı zira kabloların çıkması durumunda şifre isteyebilir teybiniz bilginiz olsun.(Bu aşamaları resimsiz geçiyorum eğer yardım ihtiyacı olan arkadaş olursa cevaplarım)

Sonrasında teybimizin hemen altında bulunan klima havalandırma bölümünün üstündeki tırnakları açıp klima havalandırmamızı çıkarıyoruz ve arkasından kablolarınıda. Bundan sonra en altta iki adet vida göreceksiniz sağlı sollu. Bunları çıkarıyoruz ve ön göğüs çıkmaya hazır geliyor. Alttan tutarak hafifçe zorlayınca çok kolay çıktığını göreceksiniz. Daha sonra ekranın bağlı bulunduğu yerin altında iki adet vida daha var bunlarıda çıkarıyoruz. Ekranı çıkardıktan sonra arkasında tekrar tırnaklar göreceksiniz bunları çıkardıktan sonra ekran çıplak kalacaktır. Bu bölüme aşağıdaki malzemeler yardımı ile navigasyon cihazımı yerleştirdim ve göründüğü gibi navigasyonum hazır.

Alttaki malzemeler:
Tangit
Leğim makinesi ve teli (Navigasyon cihazının açma kapama düğmesi için)
Kablo ( Ben telefon kablosu kullandım)
Beyaz kağıt görünümündeki şey tabelacıdan aldığım bir madde herkes bulabilir.
Falçata, kalem, metre, edding marka kalem pvcyi boyamak için
Bir adet switch ben bauhaustan aldım açma kapama için

Resimde işaretlemeden upload ettim. 4lü flaşörün solundaki boş butona taktım açma kapama düğmesini. (En alt resim) Siyah buton dikkatinizi çeker zaten. Onun yanınada ince bir beyaz kalemle GPS yazısı yazdımmıydı tamamdır =)

20tney1.jpg

33o1e0j.jpg

2145kqu.jpg

v80utu.jpg

2uhpvmg.jpg

mn0qbq.jpg

24yn76g.jpg

5os5u0.jpg

m0peg.jpg

2ahfjer.jpg

Ekranı burdan taşındı ve yeni hali ile karşınızda

2qdub9s.jpg

2ufykhy.jpg

Son düzenleme:
moral bozmak gibi olmasın ama şahsen ben beğenmedim..
navigasyon iyidir amaaa orjinal ekranı bozup oraya takmak pek iyi olmamış kanımca..
yinede emeğe saygı..

orjinal ekrana bişey olduğu yok sapasağlam duruyor. 1 saatlik işi bile yok geri takmak için. Bütün parçalar orjinal hali ile duruyor. Hee sen dersenki o ekran navigasyondan oraya daha çok yakışıyor buda tabi senin zevkin. =)

Yinede teşekkür ederim

radyo bılgılerı???

ben bu modlamanın yabancı versiyonlarınıda gördüm ama sen sanırım ekranı yanlış seçmişsin o yüzden biraz eğriti duruyor bu arada bilgi ekranını tavana koyabilirsin ben bu modlamanın resimlerini vectra versiyonunu koymuşdum bu sitede adam bilgi ekranını tavandaki ışıklığa monte etmiş epey farklı am aorjinal duruyordu.

mp3 çalar aldım yeni zaten bu sebebten dolayı oraya naviyi yerleştirdim. Çerçeve aldığım an yeni aldığım mp3 çaları koyacağım yani gerek yok ordaki ekran bilgilerine

Navi küçük olduğu için hoş durmamış.
Navi ekranı büyük olsa ve o boşlugu kaplasa göze çok daha hoş gözükür.
Şu an gorüntü uydurma duruyor estetik durmuyor.

başlangıç için fena sayılmaz ,hevesin kırılmasın eline sağlık...

Eline sağlık güzel..

güzel olmuş eline sağlık

Geri