Astra h havalandırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jettaco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi benim araç 2012 model classiclerden oldugu için içi renksiz yani siyah olunca boş araç gibi duruyor. o parçaları folyo kaplayıp tekrar takacagım :)

e kolay gelsın o zaman :)
yapıncada paylaş ta bızede gaz verrr

aynen o parça çok dolu gösteriyor..keşke o parçayıda yapıp siyah bıraksalarmış :) aslında o konuda birşey düşündüm bende hoş gerçi yapmayacagım..bu çıtası olan bi astradan folyo ile kalıp çıkarıp kapıya uygulasam nası duru diye düşünmüştüm.

kesim olayı sıkıntılı yani yapabilecek biri olmaz gibi..ancak kumaşlar deri kaplanabilir..mesela benim kol dayamanın ucu aşınmaya başladı bile.ilerde deri kaplatmayı düşünüyorum olmadı kapılardaki kumaşlarıda kaplatırım diyorum.

Cıkmio arkadaslar hani beceriksiz biride degilim cok zorluyorum komple gelio elimde kalacaklar simdi ya..

ne parçaymış arkadas yaa belki 20 kere denedim ama banamısın demiyor.parça yamuluyor nerdeyse kırılacak yok cıkmıyor hatta arkasından yani peteklerden bile ayrılmıyor komple gelmeye çalışıyor...ya bakıyorum bakıyorum acaba tırnak mı tutuyor diye uğraşıyorum yok abi..iddaa ediyorum bi yere götürsem çıkar bu parçayı diye %90 kırar..

arkadaslar bi ince ayrıntısı falan olmalı.varmı hatırlayan?

Geri