eonon d5107
Değerli arkadaşlar merhaba,
Eonon D5107 ürün uygulamasını yeni yaptım aracıma, ayrıca enonon geri görüş kamerası da taktım. Benim alışım gümrük ve 160 € TRT bandrol vergileri dahil toplam 850 usd civarı tuttu ki servise göre makul bir fiyat. Cihazı kısaca anlatayım isterseniz,
Artıları,
1- Çin malı ürünlere göre aksam ve görünüş oldukça kaliteli, orjinal aksesuardan farksız görünüyor ve tüm kabloları kesme ekleme yapmadan opel orjinaline uyuyor.
2- Araç direksiyon kumandası tam fonksiyonel olarak çalışabiliyor, dokunmatik ekran performansı ve görüntü kalitesi 800x480 bir cihaz için oldukça iyi.
3- Geri vites için kamera voltajı geri vites lambasından alındığından otomatik olarak kamera devreye giriyor.
4- Açılışa ve menülere istediğiniz resim veya logoları koyabiliyorsunuz.
5- usb, ipod, sd card, virtual drive, dvd, vcd, bluetooth, navigasyon, televizyon, radyo gibi bir çok özelliği var.
6- 4x65 watt çıkış idare ediyor.
7- 3 farklı düğme buton aydınlatması
8- Facebook sayfasından doğrudan yardım alabiliyorsunuz
9- voltaj koruması olduğu için kontak kapatıldığında 3 dakika içerisinde kapanıyor.
Eksileri
1- usb ve iphone gibi çıkışların teybin arkasından kabloyla konsola uzatılması,
2- Menüler tamamen türkçe değil fakat üzerinde çalışılıyor
3- Kitapçık yetersiz ve ingilizce malum

4- Navigasyon yazılımı üzerinde gelirse ekstra ücret ödüyorsunuz ama piyasada igo8 veya primo var en uyumlu onlarla çalışıyor rahatlıkla yükleyebilirsiniz.
5- Ekran biraz altta olduğu için dikkat dağıtıyor. dikkatli olmalısınız.
Bunların yanısıra sayamadığım ve sizin beğendiğiniz bir çok özelliği olacağına eminim, an itibariyle benim oldukça hoşuma gitti. özellike cd 30 mp3 teypten kurtulduğuma seviniyorum.
Umarım faydalı olabilmişimdir, sorularınızı yanıtlamaya çalışırım çekinmeden sorun lütfen