astra h dizel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla kardeş ne gerek vardı böyle bi topic açmana. ne güzel unutmuştum o iğrenç sesi. aynı sorun bendede var garantiden 2 kere gösterdim çözüm bulamadılar bende zoraki duymamaya çalışıyorum 3 senedir o sesi.

nasil sökülür bu gösterge bilen yokmu

bazi arkadaslar led lamba takmak icin söküyorlar biraz arastir bulursun. bizim forumda da var...

bazi arkadaslar led lamba takmak icin söküyorlar biraz arastir bulursun. bizim forumda da var...
Bende de o ses vadi. Servise gittim vidalari siktilar gecti. Sonra tekrar basladi. Bende ostergeyi kendim soktum ve ses gelen yerlerine mudehale ettim. Gostergeyi yerlestirmeden de bu kisin kapilarin arasina yapistirilan izalosyon malzelerinden guzelce gorunmuyecek sekilde uygun yerlerine yapistirdim. O gun bugundur o ses yok allaha sukur.:rolleyes: Cok gicik ediyordu. Anliyorum sizi. Dilim dondugunce sokmeyi anlatmaya calistim. Keske sokerken foto alsaydim.:(

Oncelikle aku kutup basini sokecen. Airbag falan var orada 1-2 dak beklicen. Radyonun dugmesine falan bas elektrik bosalsin falan iste. Sonra direksiyonun arkasindaki silecek kolunun falan oldugu o kutunun altindaki vidalari alican. O kutunun ust kapagini ayiracaksin alt kapaktan. Cunku ust kapak aradaki bir parca ile gostergeye bagli. Sokmek icin direksitonu yarim tur saga ve sola cevirecen vidalari ole gorursun. Sonra gostergeyi tutan vidalara ulasmak icin alt parcayida alacaksin. Alt parcayi sinyal ve silecek kollarinin yaninda olan iki adet vida tutuyor. Onlari sokeceksin. Birde kontak anahtarinin yerinin kaplamasi var yuvarlak olan elinle hafif alsi onu sok once. Sonra alt pacayida al. Yanlis hatirlamiyorsam gostergenin 2 adet vidasi olacak. Onlarida soktunmu artik gostergeyi alirsin. :D

ses

ben 3 yıldır alıştım artık o sese demekki kronik bir ses

camla arasina her türlü seyi denedim conta kagit felan azaltiyo ama gitmiyo parmagimi dokunuyom ses gidiyo bir türlü olmuyo

camla arasina her türlü seyi denedim conta kagit felan azaltiyo ama gitmiyo parmagimi dokunuyom ses gidiyo bir türlü olmuyo

Ya o tikirti icin gostergenin arkasinda bir suru vida var onu sikican bosunu falan alican. Birde gostergeye destek olacak sekilde gosterge ile ana konsol arasina yapican o mudahaleyi yani on tarafa yaptigin hicbir sey o sesi kesmez. Yani en azindan bende ole olmustu.:rolleyes:

ses camlardan gelmiyor bence... ben de cok dinledim ama bir turlu tam noktayı bulamadım... servise goturdum bana biz ses duymadık dediler... benim hanım arka koltuktan duyuyor ama servis dumuyor hayret... ses direksiyonun sol alt yanı ile havalandırmanın bulundugu konsolun arasına elimi sokunca kesiliyor... direksiyon ayarını yapmak için gevsetince ön panelin tamamının oynamaya başladığını farkettim bel ki oradandır dedim ama halen tamirini yaptırmadım... sesin kesilecegine de ihtimal vermiyorum... ilk aldıgımda yoktu da sonradan olduysa bişeyler gevşemiştir... sıkılınca ilerde gene gevşeyecektir... sert plastik kullanılan bir bölge oldugu için bu sesleri duymaya daha devam ederiz... mercedes bmv den farkı da bu olsa gerek artık opelin

satacam yaw ben opeli bir dahada uzak duracam

aynı ses bendede var. goturdum vidalar sıkıldı ses giderildi dediler. bi daha oldu goturdum vidalar sıkıldı ses giderildi dediler. yine ses geliyor yine geliyor. artkı sıkıldım servise gitmekten. ses yüzünden 6-7 kere gittim servise. copcu06 sana katılıyorum. boyle kotu bi araba kullanmadım.takoz gibi araba.aldığıma pişmanım. bir daha opel mi tövbe. doğuş grubundan şaşmıcaksın

Geri