astra h dizel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kolay gelsin ne diyim... ebn bir miktar daha sabredip bir gomlek buyuk almaya daha mantikli bakiyorum... onem arz eden agrizayi tutmam kalanina da para harcamayi sevmem... luks olur gibi... ne zaman para olur gani o zaman bakariz caresine... aciyorum teyp sesini hiiic bi ses duymaz oluyorum basit ama etkili bir cozum

kolay gelsin ne diyim... ebn bir miktar daha sabredip bir gomlek buyuk almaya daha mantikli bakiyorum... onem arz eden agrizayi tutmam kalanina da para harcamayi sevmem... luks olur gibi... ne zaman para olur gani o zaman bakariz caresine... aciyorum teyp sesini hiiic bi ses duymaz oluyorum basit ama etkili bir cozum

Aslinda oda bir cozum. Ama ben seviyorum sok tak yapmayi. Guzel oluyor. Tabi mersedes ve bmw farkli orda hem fikiriz. Ama parada farkli.

ne yazikki opeller hep boyle.. benim arabanin da sanki vidalari az sklmis.. her yerinden ses gelir mi bi arabanin yaa?? bu kadar kalitesiz de olmaz ki.. merak ediyorum ayni klansman sonucta golflerde leonlarda bu problem war mi?

hiç silikon çekmeyi denedinizmi araları ince bir tabakayla doldurursanız sanırım ses kesilir

Geri