Astra G Silecek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan renkli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

renkli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Sileceklerim ses yapmaya başladı, değiştirmeyi düşünüyorum. Üzerindekiler orijinal ölçü mü bilmiyorum. Biri 46 cm diğeri 51 cm...

Muz silecek almayı düşünüyorum, kullanan bazı arkadaşlarımın tavsiyesiyle...

Muz silecek için ne dersiniz?

Silecek boyları doğru mu? Bir yerde Astra G için ölçüyü 48cm-50cm olarak okumuştum...

Sizde durum ne?

48cm,50cm taktım 2 aydır kullanıyorum çok memnunum.

Tanesi 4tl gayette güzel çalışıyorlar.

valla ben babana silecek aldım hiç te memnun kalmadım 40 lira verdim boşuna ses yapıyordu silerken vede iz bırakıyordu çıkarıp attım, normal silecek aldım bosh marka 15 lira çok memnunum hiç iz bırakmıyor.

alah allah bende muzları yumuşak sessiz,iz bırakmıyor biliyordum,bende almayı düşünüyordum hatta??

bilmemki benim aldığım wınwells diye bi marka idi ben şahsen menun kalmadım gerçi markayı kötülemek istemiyorum belki daha pahalı ve daha iyisi vardır bilemem başka kullanan arkadaş varsa onlarda fikirlerini paylaşsın burda.

ben 3 hafta falan önce hızlıal.com dan tanesi 3 tl ye iki adet muz silecek aldım markası new style yanılmıyosam 48cm ve 51 cm araştırdım astra g orjinal ölçüsü bu arada kargoda ücretsizdi Yani nerdeyse bedava.Gayettte memnunum eski sileceğim bosch marka ondan daha iyi siliyor.ses ve izde yapmıyor keşke bir takım daha alsa idim

Ben de muz silecek kullanıyorum.Memnunum.Orjinal silecekler iz bırakırken,muz silecekler bırakmıyor.Marka galiba vette gibi bişeydi.

Geri